FRESH

Afaceri.ro Iasi
8
feb.

Afaceri.ro: Programul national de conferinte pe 2016 incepe la Iasi

Pe 10 februarie are loc prima conferinta Afaceri.ro din acest an. Organizat la Camera de Comert si Industrie, evenimentul se concentreaza pe patru mari teme: Clusterele din regiunea de Nord-Est, Noile Finantari active 2014 – 2020, Modificarile Codului Fiscal 2016, Utilizarea metodelor de marketing online in promovarea afacerii, Nevoi specifice de instruire ale companiilor de pe piata locala.

„Anul 2016 se anunta un an important, cu o prognoza de crestere economica, cu doua randuri de alegeri politice, cu noi programe de finantare deschise si cu un nou val de antreprenori ieseni care vor sa obtina perfomanta in mai multe domenii. toate aceste lucruri ne ambitioneaza sa ridicam nivelul intalnirilor si de aceea am invitat alaturi de noi specialisti, antreprenori ambitiosi si lideri vizionari”, spune Marius alexa, CEO Arhipelago – compania care organizeaza seria de conferinte.

Afaceri.ro reuneste un evantai divers de intreprinzatori, manageri si alti profesionisti din Romania care doresc sa isi dezvolte afacerile, sunt ambitiosi si isi construiesc pas cu pas succesul, au o viziune si dorinta de dezvoltare a afacerilor si sunt oameni de actiune.

Prima conferinta pe 2016 are 31 de speakeri care vor aborda cele patru mari teme ale conferintei si vor organiza diferite sesiuni si mese rotunde. Printre acestia, se numara, Valentin Burlacu (fondatorul Rofilco), Gabriel Lazar (Project Manager la Preston Consulting), alexandru Lazescu (analist economic), Daniel Cosnita (Presedintele asociatiei Clusterelor din Romania), Lajos Vajda (vicepresedintele CLUSTERO), Mirabela Miron (Manager Partner la Avisso) si multi altii.

Ovidiu Popica, coordonatorul StartupCafe.ro, va vorbi despre impactul internetului asupra afacerilor mici si mijlocii si cum se pote profita de pe urma acestei „globalizari” virtuale printr-un plan adaptat de marketing. Cum putem intra pe o piata internationala cu ajutorul clusterelor aflam de la Gabriela Coman, Radu Grigore Grosu si Daniel Cosnita. Dana Ghinet, cu 11 ani de experienta in accesarea fondurilor europene, ne spune cum poti avea succes cu o franciza; iar lista poate continua (ea poate fi accesata aici).

Dincolo de capitala si principalele 3-4 orase, Afaceri.ro pune in contact afaceri extraordinare dezvoltate in toate colturile Romaniei. Reunim oameni, conectam afaceri, cream valoare. Vasile Lungu ne va impartasi povestea afacerii sale de succes: Domeniile Lungu, care activeaza in zona de agricultura de 15 ani, iar Tiberiu Stoian (Exonia) ne va spune cum a ajuns de la o „firma de garaj”, la un business de 3.5 milioane de euro pe an.

Dar cel mai bine este sa fiti alaturi de noi, la prima conferinta a anului 2016.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.