Read what our Partners are saying about Afaceri.ro

Acum cateva saptamani am participat la o intalnire de business networking la Suceava. Era organizata de Camera de Comert Suceava si Arhipelago, in cadrul conferintelor Afaceri.ro. Nu am reusit sa vorbesc cu toata lumea din sala in cadrul rundelor de contact 1 la 1, dar am pus intrebari si am avut interventii in cadrul workshop-urilor organizate. Spre final am fost abordata de mai multe persoane interesate de domeniul meu de expertiza. Dupa doua saptamani de la intalnirea de business networkig, am fost contactata direct de o firma prezenta la acea intalnire si am semnat un contract provocator si motivant. De ce n-ar functiona la fel lucrurile si pentru tine?

Mai mult, am fost contactata de organizatori si la urmatorul eveniment am fost speaker la randul meu. Si am pasit in sala si de aceasta data, cu aceeasi atitudine, iar la final, am fost atat de bucuroasa ca am putut vorbi oamenilor despre lucrurile care ma pasioneaza si mai mult de atat, sa-i simt ca ora pe care am petrecut-o impreuna a fost importanta si pentru ei.

Mirela Apetrei (Dot Sight)

Interesanta si placuta experienta pe care am trait-o in misiunea economica afaceri.ro la Cernauti. Am gasit oportunitati de afaceri nestiute, am cunoscut locuri si oameni, am interactionat intens. Totul a fost pregatit ca la carte - pregatirea deplasarii, transportul, cazarea, programul in sine al intalnirilor, dar si vizitele de intelegere a contextului cultural. Pe scurt, profesionalism in organizare, care a adaugat valoare cunoasterii de care am nevoie. Felicitari, Afaceri.ro!

Rodica Boier

Misiunile economice sunt evenimentele de care imi aduc aminte cu mare placere! Au fost intotdeauna un prilej bun sa-mi fac noi prieteni, sa dezvolt parteneriate, sa ma distrez si sa imi gasesc noi oportunitati pentru dezvoltarea personala si profesionala! Recomand cu mare drag pentru toate beneficiile cu care ramai dupa o astfel de experienta!

Dana Ghinet

Pentru ca am participat la mai multe evenimente Afaceri.ro, atat interne cat si externe si am avut placerea sa constat ca exista oportunitati pentru antreprenori, oriunde, oricand; trebuiesc doar vazute, insusite si adaptate. Evenimentele marca Afaceri.ro sunt deosebite tocmai prin faptul ca aduc foarte multe informatii, modele, exemple si idei noi, inovative, lucru care nu are cum sa nu inspire orice antreprenor sau simplu participant.

Mihai Cotirgasanu

In misiunile Afaceri. ro întâlnești oameni extraordinari, axati pe valori comune: dezvoltare economică, valorificare oportunități de business, crearea unei bune rețele de working, ceea ce duce la valorificarea călătoriei in afacere de succes. Plăcut impresionata de formarea grupului pentru misiunea din America 2017, la care am participat, de organizare, succes Afaceri.ro in continuare !!!!

Gabriela Ilin Anghelescu

AFACERI.RO este o platforma de business foarte bine organizata, care ofera antreprenorilor servicii super-profi: nu doar evenimente organizate excelent, dar si networking de calitate, chiar diverse instruiri cat dureaza drumul pana la destinatie. Programul participantilor este foarte bine structurat, cu accent deosebit pe partea de promovare a afacerii, b2b si oportunitati de internationalizare, dar tine cont si de petrecerea de calitate a timpului liber, surprize, degustari, activitati care mai de care mai interesante. Marius Alexa, prezent in 7 locuri in acelasi timp, nu lasa nimic la voia intamplarii, pune la punct in cele mai mici detalii tot parcursul unui astfel de eveniment!

Gabi Coman

Misiunile realizate de cei de la Afaceri.ro reprezintă reale oportunități pentru cei interesați de piețele externe și de demararea unor colaborarări cu parteneri străini. De asemenea, aceste misiuni sunt o bună oportunitate sa descoperiți culturi inedite și sa vizitați țări interesante. Recomand Afaceri.ro pentru profesionalismul și deschiderea de care dau dovadă. La mai multe expediții, Marius Alexa!

Alin Andries

Am avut norocul sa fac particip la misiuni Afaceri.ro in Cernauti, Gagauzia, Georgia, Azerbaidjan, China, Rusia (cu Transiberianul!) si voi participa si la cele din Singapore, Australia si Noua Zeelanda. De fiecare data, profesionalismul si dedicarea echipei Afaceri.ro au facut ca experientele traite, evenimentele si intalnirile organizate, persoanele intalnite etc. sa fie de un nivel excelent. Apreciez, mai ales, implicarea totala a lui Marius Alexa, un ingredient special al retetei Afaceri.ro.

Doru Cantemir

Am participat la câteva evenimente organizate de Afaceri.ro, în țară și în afară. O echipă de profesioniști condusă de Marius, care au știut să îmbine utilul cu plăcutul la fiecare dintre evenimente. Utilul: întâlniri de afaceri cu reprezentanți de firme, organizații guvernamentale și neguvernamentale, oameni de afaceri sau doar funcționari locali în stare să schimbe lucruri în bine. Plăcutul: vizite la diverse obiective, degustări, dejunuri de lucru, etc.

Dinu Lupusoru

Am inceput colaborarea cu Afaceri.ro in 2016 in cadrul initierii unui proiect de cultura a afacerilor. De atunci au devenit partenerii nostri.Pentru ca ne-au depasit asteptarile ! Am avut si sansa de a calatori cu ei in New York in anul 2017.A fost una dintre cele mai interesante experiente.Cu siguranta nu a fost ultima, pentru ca imi doresc sa continui alaturi de ei.
Va recomand cu caldura sa incercati un prim proiect alaturi de ei. Veti constata ca merita !

Dan Ioan Popsor

O initiativa cu foarte multe beneficii pentru cei care participa - avantaje pentru afaceri, un networking folositor, beneficii rezultate din intelegerea altor culturi etc. Misiunile Afaceri.ro sunt o mostra de maiestrie organizatorica, nimic nu este inutil. Le recomand cu mult entuziasm. Well done , Marius Alexa.

Dan Radu

A very professional and fun team! A partner that everybody needs. I was in Tel Aviv with them.

Gabi Csergő

Prima comunitate de afaceri, extinsa la nivel national si international. Conferinte de calitate si oameni de valoare!

Iulian Basu

Am participat la Misiunile Afaceri.ro de la Chișinău cât și de la Cernăuți. Cu aceste ocazii am avut oportunitatea de a câștiga noi parteneri de afaceri și chiar prieteni. Recomand Afaceri.ro!

Adrian Mironescu

Very knowledgeable staff, professional and breathtaking experience. Keep it up!

Dean Howard Smith

Great bunch of people, fun but very thorough organisers. Went to Russia on the Trans-Siberian and gathered one of my best sets of memories!

Ciprian Man

Very professional and one of the best experience what I had ! Keep going with the great job.

Dan Frâncu

Marius and I are twins with respect to curiosity and exploring. That’s why I travel with this guy in most exotic places. He provides an interesting cocktail of business, cultural experience, civilisation, wild and friendship. So.. I’m in, again and again 🙂

Jijie Dumitru-Tudor

Perfect place for opening new countries, cultures and cities in scope of businesses, active communities and people. Explore history and future trannds

George Zvirid

Am participat la Misiunea Economică Afaceri.ro Cernăuți. Recomand Afaceri.ro!

Gabriel Lazar

Profesioniști care se ocupă excelent de alți profesioniști. De fiecare dată excursiile au fost excelent organizate. Felicitări

Cătălin V Nan

Afaceri.ro este un mediu cu și despre antreprenori și manageri cu viziune în afara pieței de acasă. România are nevoie să iasă în lume, regulile s-au schimbat.

Radu Nechita

O experienta super, plina de profesionalism, oportunitati de dezvoltare si networking, in unul din cele mai frumoase si spectaculoase orase din lume - New York.

Flavius Dinel Costache

Recomand Afaceri.ro, Marius Alexa are intotdeauna o abordare profesionista, serioasa si corecta! Spor la treaba !

Florin Dradiciu

Profesionalism, inovare, entuziasm, energie, iata ce im intalnit in Afaceri.ro. Evident, experiente ce merita traite si repetate !

Dan Berinde

Marius este un profesionist desavarsit. A fost o placere sa particip la Misiunea Afaceri.ro in Houston, Texas - experiente inedite si posibilitatea de a contacta persoane din diferite campuri profesionale.

Andreea Codrina Costea

Am fost cu Afaceri.ro anul trecut in Kamceatka. A fost pur si simplu fabulos, organizarea exceptionala. Anul acesta merg cu ei in Australia, Noua Zeelanda si Singapore.

Lutuc Cristi

Experienta foarte placuta! Recomand cu drag!

Marian Moncea Vinca

Am avut parte de experiențe inedite, utile si plăcute alături de profesioniștii de la Afaceri.ro in Misiunea Transsiberian. Recomand Afaceri.ro.

Maria Cristea

Apreciez foarte mult “Misiunile Afaceri.ro “, participand la una dintre ele in New York . Recomand acest gen de internationalizare a afacerilor , un sprijin direct pentru companiile romanesti , sunt organizate in mod deosebit de catre Dl. Marius Alexa & Echipa !

Bazil Apostol

Incredere si profesionalism. Oricand as calatorii cu Afaceri. ro, mai rar asa o atentie la detalii si empatie orientata catre client. Bravo si abia astept urmatoarea provocare.

Adrian Barbarasa

organizare foarte buna, profesionalism, siguranta calatoriilor, oameni extraordinari!

Ioana Aniculaese

O comunitate vie, dinamică și eficientă în netwotking. Evenimentele la care am participat au fost exemple de reușite pe toate planurile.

Rabarbura Naturala

Echipa Afaceri.ro este foarte profesionistă. totul a fost bine organizat.de la aspectele administrative până la Întâlniri pe organizate. fara indoiala, cea mai bună echipă cu care am lucrat in directia misiunilor economice. recomand 100%

Sorin Peligrad

Totul este foarte bine organizat, planificat, experienta maxima

Ady Nita

Afaceri.ro este comunitatea care m-a adus, langa oameni faini, in călătorii si experiente grozave. Evenimentele organizate sunt un prilej de dezvoltare personala potrivită pentru antreprenori sau cei care țintesc spre aceasta directie

Cornelia Burlacu

Profesionalism, psihologie de grup, adaptabilitate la situații care necesita siguranța calatoriei,intuiție in alcatuirea grupurilor

Andronic Catinca

Am avut ocazia sa calatoresc impreuna cu Afaceri.ro de doua ori in Asia (China, Japonia si Coreea de Sud). De fiecare data deplasarile au fost excelent oranizate, programul a fost deosebit de atent pregatit, informatiile primite au fost foarte utile iar parteneriatele si prieteniile legate cu aceste ocazii au fost un mare plus. Voi merge cu Afaceri.ro ori de cate ori voi avea ocazia.

Alin Alecu

Recomand cu încredere serviciile oferite de Arhipelago! De-a lungul timpului am avut parte de o colaborare fructuoasa, echipa este una profesionista mereu orientata spre rezolvarea solicitarilor clientilor.

Alexandru Panfilii

Recomand Arhipelago pentru calitatea serviciilor, dinamism, initiative si solutii smart pentru promovare business!

Sorin Gheorghiu

Very professional. Top Romanian Company in terms of bussined support for internationalisation, access to funding, internet services, event management

Daniel-Alexandru Cosnita

Seriousness and professionalism with a human touch.

Diana Mihalcea

La Arhipelago am gasit o echipa profesionista, orientata catre oferirea celor mai bune solutii personalizate. Am avut o colaborare indelungata, bazata pe incredere si respect.

Stamate Tarquinius

Share: Facebooktwitterlinkedinmail