FRESH

Marius Alexa Iasi
8
feb.

Afaceri.ro in 2016: De la Iasi la Beijing

In ultimii trei ani, prin Conferintele Afaceri.ro am strans laolalta cei mai importanti antreprenori si reprezentanti ai mediului de afaceri in 51 forumuri economice locale, nationale si internationale. Am dezbatut provocarile actuale ale mediului de afaceri, am impartasit din experientele antreprenorilor si am cautat solutiile optime pentru dezvoltarea economica a regiunilor.

In acesti ani am reusit sa formam cel mai mare program national de conferinte locale de afaceri, iar in 2016 misiunea noastra este sa intarim si sa crestem aceasta comunitate, sa conectam afacerile si sa cream valoare. Vom face acest lucru prin cele 20 de conferinte locale si sapte misiuni economice internationale programate.

Anul 2016 se anunta un an important, cu o prognoza de crestere economica, cu doua randuri de alegeri politice, cu noi programe de finantare deschise si cu un nou val de antreprenori care vor sa obtina perfomanta in mai multe domenii. toate aceste lucruri ne ambitioneaza sa ridicam nivelul intalnirilor si de aceea am invitat alaturi de noi specialisti, antreprenori ambitiosi si lideri vizionari”, spune Marius Alexa, CEO Arhipelago – fondatorul Conferintelor Afaceri.ro.

De la Iasi, pana la Brasov, Piatra Neamt, Bucuresti sau Oradea, la Conferintele Afaceri.ro vom dezbate cele mai interesante teme ca reducerea costurilor, sursele de finantare, diferentierea produselor si a serviciilor, adaptarea la nevoile pietei sau antreprenoriatul romanesc.

Mai mult, prin cele sapte misiuni economice internationale, membrii comunitatii Afaceri.ro vor putea analiza piata straina direct la fata locului si vor discuta cu jucatori-cheie din Munchen, Odessa, Cracovia, Cernauti, New Delhi, Shanghai sau Beijing.

In 2016, vrem sa crestem comunitatea la 4000 de firme, sa identificam peste 100 de companii cu potential de internationalizare si cu antreprenori ambitiosi si sa integram misiunile economice din strainatate cu intalnirile din tara.

Va fi un an plin in care va reincepe lupta pe fondurile europene, ne vom pregati pentru viitoarele situatii economice vulnerabile si vom cunoaste noi povesti de succes ale antreprenorilor romani.

Fiti alaturi de noi pe www.afaceri.ro, pe Facebook si nu uitati sa va abonati la newsletter.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.