FRESH

20
oct.

Ultimele locuri in autocarul Afaceri.ro pentru Misiunea economica la Chisinau pot fi ocupate zilele acestea

Misiune-Afaceri.ro-Chisinau-2014Doar 3 zile ne mai despart de Misiunea economica Afaceri.ro Chisinau 2014. Aceasta va avea loc joi, 23 octombrie. Astfel, antreprenorilor interesati sa participe le-au mai ramas numai 2 zile pentru a ocupa locurile ramase libere in autocarul pus la dispozitie de organizatori.

Organizat de Arhipelago Interactive, APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii), Moldexpo si Finantari.md, evenimentul isi propune sa interconecteze intreprinzatori din Romania si din Republica Moldova. Scopul sau este de a face schimb de know-how intre antreprenori, de a le oferi acestora promovare, idei si viziuni noi, sansa de a se dezvolta si de a-si crea noi relatii de afaceri. Avantajele participarii la aceasta misiune economica nu se opresc insa aici. Pe langa oportunitatile deja mentionate, membrii delegatiei romanesti vor mai avea parte de activitati interesante: vizitarea Expozitiilor Internationale „Moldagrotech” si „Farmer”, participarea la conferinta de business Afaceri.ro, networking formal si informal. Spre seara, misiunea se va incheia cu o vizita la celebrele Crame Cricova.

Misiunea economica are loc intr-un moment oportun, succesul sau fiind favorizat de contextul actual de afaceri de peste Prut si de apropierea aderarii Republicii Moldova la Uniunea Europeana. Astfel, odata cu dorinta antreprenorilor moldoveni de a-si internationaliza afacerile, acestia isi cauta parteneri romani de incredere, care sa le faciliteze accesul la piata europeana.

Mai multe informatii despre acest eveniment, inclusiv agenda completa si detalii despre speakeri pot fi gasite accesand website-ul http://www.afaceri.ro/misiune-economica-ro-chisinau-2014/. Inscrierea se poate face prin completarea formularului disponibil aici: http://goo.gl/esSQSd.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.