FRESH

27
oct.

Ultimele 2 zile de inscrieri la Conferinta Afaceri.ro Craiova 2014

afaceriNumai 2 zile mai au la dispozitie intreprinzatorii dornici sa participe la Conferinta Afaceri.ro Craiova pentru a completa formularul de inscriere. Evenimentul, aflat la a doua editie in capitala doljeana, este organizat de JCI Craiova, Camera de Comert si Industrie Dolj, Arhipelago Interactive si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii. Acesta va avea loc miercuri, 29 octombrie 2014, la Universitatea din Craiova, in Aula Magna Facultatii de Drept si Stiinte Sociale.

Principalul scop al conferintei este acela de a oferi informatii relevante pe tema „Programe de finantare pentru firme. Surse de finantare pentru dezvoltarea afacerii si inovare”. Ea se adreseaza antreprenorilor din Craiova, companiilor medii care doresc sa-si extinda afacerea. In randul speakerilor prezenti la eveniment se vor numara reprezentanti importanti din domenii precum consultanta de management, proiecte europene si atragere de fonduri nerambursabile.

Beneficiile pe care antreprenorii le pot obtine in urma participarii la acest eveniment sunt multiple: clienti potentiali, idei si solutii noi, inspiratie manageriala, promovare, contacte, parteneri.

Alte detalii despre Conferinta Afaceri.ro 2014 Craiova, inclusiv agenda completa si mai multe informatii despre speakeri sunt disponibile pe website-ul dedicat evenimentului – http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-craiova-2014/. Participarea la eveniment este gratuita, pe baza completarii formularul de inscriere: http://goo.gl/O7ikOM.

Evenimentul va avea loc cu sprijinul partenerilor: Acces Project Investments, Autonom, Exonia, Entreprise Europe Network, Euromonitor International, Craiova.ro, AlegeTv, Gazeta de Sud, Radio Sud, Finantare.ro, PlandeAfacere.ro, Managementul-proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, EconomiaOnline.ro, Meteo.ro.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.