FRESH

17
oct.

Te asteptam la a doua editie a Conferintei Afaceri.ro Craiova – 29 octombrie 2014

Banner Craiova 300x250 pxAsociatia Junior Chamber International Craiova (JCI Craiova), Camera de Comert si Industrie Dolj, Arhipelago Interactive si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii organizeaza miercuri, 29 octombrie 2014, a doua editie a Conferintei Afaceri.ro Craiova, la Universitatea din Craiova, in Aula Magna Facultatii de Drept si Stiinte Sociale. Principalul scop al evenimentului este acela de a oferi informatii relevante pe tema „Programe de finantare pentru firme. Surse de finantare pentru dezvoltarea afacerii si inovare”.

Evenimentul se adreseaza antreprenorilor din Craiova, companiilor medii care doresc sa-si extinda afacerea. In randul speakerilor prezenti la eveniment se vor numara reprezentanti importanti din domenii precum consultanta de management, proiecte europene si atragere de fonduri nerambursabile.

Beneficiile pe care antreprenorii le pot obtine in urma participarii la acest eveniment sunt multiple: clienti potentiali, idei si solutii noi, inspiratie manageriala, promovare, contacte, parteneri.

Pana in prezent, speakerii ce au confirmat participarea in cadrul evenimentului sunt:
Adina Marina CALAFETEANU – Presedinte, Centrul pentru Dezvoltare Comunitara Durabila;
Catalin ZAMFIR – Director, Cornul Abundentei;
Florin JIANU – Ministrul I.M.M.-urilor;
Mircea UNGUREANU – Consultant si manager de proiecte cu finantare europeana;
Radu LIMPEDE – Managing Partner, EU Advisory;
Petre SAVESCU – Conf. univ. dr. ing., Universitatea din Craiova;
Razvan SOCOTEANU – Avocat, Consilier in Barou si Presedinte Comisie Juridica, – – Consiliul Local al Municipiului Craiova;
Virginia BACIU – Director vanzari publicitate, Media Sud;
Gabriel VLADUT – Director, IPA CIFATT Craiova;
Dana GHINET – Manager Partener, Acces Project Investments;
Iulian TANASE – Presedinte, Junior Chamber International Craiova;
Marilena BOGHEANU – Director, ADR Sud-Vest Oltenia;
Radu Mihai GHINEA – Sef Serviciu, OTIMMC Craiova;
Augustin CORNEANU – NPC Sud-Vest;
Ana Maria MOGOSAN – Consultant transfer tehnologic si inovare;
Alexandru LAZESCU – Analist economic;
Marius ALEXA – CEO, Arhipelago.

Alte detalii despre Conferinta Afaceri.ro 2014 Craiova, inclusiv agenda completa si mai multe informatii despre speakeri sunt disponibile pe website-ul dedicat evenimentului – http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-craiova-2014/. Participarea la eveniment este gratuita, pe baza completarii formularul de inscriere: http://goo.gl/O7ikOM.

Evenimentul va avea loc cu sprijinul partenerilor: Acces Project Investments, Autonom, Exonia, Entreprise Europe Network, Euromonitor International, Craiova.ro, AlegeTv, Gazeta de Sud, Radio Sud, Finantare.ro, PlandeAfacere.ro, Managementul-proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, EconomiaOnline.ro, Meteo.ro.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.