FRESH

24
apr.

(P) Lansarea a 4 cursuri intr-un format nou cu marca „LIDEEA 2020”

Patru cursuri intr-un format nou cu marca „LIDEEA 2020”, mai flexibile, mai accesibile, mai eficace: Manager de proiect 2020 – la inceput de cariera, Trainer 2020 – un trainer pentru o lume in schimbare, Conditii contractuale FIDIC si Analiza cost beneficiu.

„LIDEEA 2020” reprezinta un simbol pentru un profesionist care se dezvolta inteligent anticipand schimbarea, care isi gestioneaza propria dezvoltare, care este pregatit sa raspunda provocarilor, metodelor inovative si sa se bucure de recompensele acestora.

Mai multe informatii despre aceste cursuri gasiti accesand urmatorul link: http://lideea.eu/magazin/

Manager de proiect 2020 – la inceput de cariera

Esti student, absolvent, manager intr-o companie sau angajat al unei institutii publice? Chiar daca esti la inceput de cariera, cu certitudine esti sau vei fi implicat tot mai mult in diverse proiecte.

Special pentru tine am creat un curs online pentru a-ti dezvolta un stil propriu de a conduce si participa in proiecte, pentru a-ti descoperi si pune in valoare potentialul de manager de proiect.

Cursul „Manager de Proiect la inceput de cariera” se desfasoara online, prin intermediul platformei noastre de eLearning, Lidzone si iti ofera flexibilitate in a participa la activitatile cursului, ragaz pentru a reflecta si a lucra pe aplicatii sub indrumarea trainerului, recunoastere internationala a competentelor dobandite prin certificatul emis de Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.
Programul de training include 3 module de studiu, webinars, aplicatii practice, coaching online, prezentari video, forumuri de discutii si sesiuni video individuale. Cursul include si un modul optional dedicat proiectelor finantate din fonduri europene si alte fonduri publice.

Cursul se desfasoara intre 4 Mai – 25 Mai 2017.

Inscrie-te acum la cursul „Manager de Proiect la inceput de cariera” accesand http://lideea.eu/produs/manager-de-proiect-la-inceput-de-cariera-in-management-de-proiect/.

Conditii contractuale FIDIC – documentele contractului si managementul revendicarilor

Esti implicat in investitii publice, contracte de lucrari si aplicarea FIDIC? Te invitam sa exploram impreuna conditiile contractuale FIDIC pentru a evita sau identifica erorile tipice documentelor contractuale si pentru a inainta cu succes o revendicare!

Iti oferim un curs online, inspirat din practica, creat pentru a-ti oferi solutii la problemele intalnite, instrumente de lucru si o buna intelegere a conditiilor contractuale FIDIC, pentru a face fata in viitor unor situatii noi. Cursul este creat si sustinut de ing. Radu Valentin Cocesiu un practician cu vasta experienta in aplicarea FIDIC in Romania.

Cursul se desfasoara intre 3 Mai – 24 Mai 2017, este online si iti ofera flexibilitate in a participa la activitatile cursului, ragaz pentru a reflecta si a lucra pe aplicatii sub indrumarea trainerului. Finalizarea cu succes a cursului va fi certificata de LIDEEA prin sistemul propriu de certificare.

Inscrie-te la cursul Conditii contractuale FIDIC (Cartea Rosie si Cartea Galbena) – Documentele Contractului si Managementul Revendicarilor – accesand linkul http://lideea.eu/produs/conditii-contractuale-fidic-cartea-rosie-si-cartea-galbena-documentele-contractului-revendicari-si-dispute/ , unde vei gasi informatii suplimentare despre modul de desfasurare .

Trainer 2020 – un trainer pentru o lume in schimbare

Vrei sa fii un trainer competitiv intr-o lume in schimbare?

Fii pregatit sa intelegi atat schimbarea cat si ce trebuie sa faci ca manager, trainer, specialist in resurse umane sau ca persoana care invata si se dezvolta, pentru a raspunde noilor provocari ale mediului, stilului de viata, munca si invatare, dar si noilor oportunitati oferite de tehnologie. Citeste si articolul nostru The new world of training si exploreaza impreuna cu noi noua lume a trainingului si modul prin care transformi provocarea in beneficii pentru tine.

Inscrie-te la cursul nostru ,,Trainer 2020 – un trainer pentru o lume in schimbare” care iti deschide o poarta spre o cariera de succes in training dezvoltare invatare.
Cursul se desfasoara intre 24 Aprilie – 15 Mai 2017, este online si iti ofera flexibilitate in a participa la activitatile cursului, ragaz pentru a reflecta si a lucra pe aplicatii sub indrumarea trainerului dar si recunoastere internationala a competentelor dobandite prin certificatul emis de Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.
Afla acum toate detaliile despre curs accesand http://lideea.eu/produs/managementul-proceselor-de-invatare-cu-certificare-ilm/.

Analiza cost beneficiu

Analiza cost beneficiu – dincolo de satisfacerea cerintelor formale ale finantatorului. Acum si cu exemple practice din proiectele finantate prin fondurile europene si de investitii 2014-2020.
Un curs online mai flexibil, mai accesibil in care participantii pot opta pentru „Pachetul Studiu individual” participantul parcurgand in ritm propriu tutorialele video, exemplele si exercitiile pe instrumentele de calcul sau „Pachetul Curs interactiv online si coaching” pentru cei care doresc sa interactioneze cu colegii sau sa beneficieze de indrumare directa din partea trainerilor.
… si cat de usor va fi :

  • faceti cursul de acasa, de la birou sau calatorind avand la indemana un laptop;
  • oricand in timpul zilei si oricand in timpul saptamanii;
  • interactivitatea unui curs clasic o aveti la dispozitie prin conferinte video, webinars (seminarii online), forumuri de discutii, materiale audio-video;
  • webinars (seminarii online).

Si in plus fata de un curs clasic aveti ragaz de cateva zile la fiecare modul sa lucrati pe propriile aplicatii – ceea ce inseamna ca invatati cu adevarat.

Afla acum toate detaliile despre curs accesand http://lideea.eu/produs/analiza-cost-beneficiu/, pentru varianta curs interactiv, care se desfasoara intre 3 Mai – 7 Iunie 2017 sau http://lideea.eu/produs/analiza-cost-beneficiu-studiu-individual/ pentru varianta studiului individual, in ritmul dumneavoastra propriu.

Website: lideea.eu

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.