FRESH

18
apr.

Misiunea economica Afaceri.ro Expo Astana Kazahstan va reuni exportatori si antreprenori la Expozitia Mondiala EXPO 2017

Arhipelago si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) organizeaza prima editie a Misiunii Economice sub egida Afaceri.ro in Kazahstan, dedicata participarii la Expozitia Mondiala EXPO Astana ce va avea ca tema energia verde. Misiunea va include actiuni de valorificare a potentialului de import-export, evaluare a oportunitatilor de investitii si identificarii de parteneri de afaceri si este programata in perioada 26 – 30 iunie.

Misiunea economica Afaceri.ro Expo Astana Kazahstan 2017, se adreseaza exportatorilor, antreprenorilor, in special din industria energetica si ramurile conexe, insa misiunea este dedicata tuturor celor care intentioneaza sa obtina acces pe piata kazahstaneza, sa inteleaga specificul derularii afacerilor cu aceasta tara, sa identifice parteneri de dezvoltare si/sau sa atraga investitii, si nu in ultimul rând, sa traiasca o experienta interesanta.

In cadrul acestei misiuni economice delegatii vor vizita Expozitia Mondiala EXPO, care in anul 2017 va avea loc in Astana, Kazahstan, si va avea ca tema principala Future energy. EXPO Astana 2017 are obiectivul de a reuni cei mai buni inovatori din domeniul energiei, si mai ales a energiei verzi, cu scopul de a prezenta nu doar energia viitorului, dar si chestiunile problematice ale tarilor in curs de dezvoltare asociate cu nevoia de a adopta inovatiile in energie. Expertii si liderii mondiali care se vor intâlni in Astana vor discuta moduri de a crea energia verde, disponibilitatea ei, sustenabilitate, economie si principalele trenduri pentru deceniile viitoare.

Tot in cadrul EXPO Astana, delegatii vor lua parte la un eveniment desfasurat la Pavilionul României, o intâlnire cu firme din Kazahstan si alte companii internationale prezente la EXPO, care pot deveni parteneri, clienti, furnizori, investitori. Pe lânga toate acestea, participantii vor beneficia de contacte si trenduri din piata energiei la nivelul mondial, explorarea Expozitiei Mondiale EXPO Astana, cunoasterea potentialului economic al Kazahstanului, program turistic si cultural, totul la costuri si timp optimizate.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati pagina web oficiala:
http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-expo-astana-kazahstan-2017/

Pentru a primi informatii suplimentare despre eveniment, agenda si costuri asociate participarii, puteti contacta organizatorii la adresa evenimente@arhipelago.com.

Marius Alexa
0745 501 941
marius.alexa@arhipelago.com
Director Afaceri.ro

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.