FRESH

29
mai

Gramma Wines alaturi de Conferintele Afaceri.ro la nivel national

Conferinta Afaceri.ro merge la nivel national in 2013. Dupa evenimentele de la Suceava si Iasi, urmeaza alte orase importante din tara unde se va desfasura Conferinta Afaceri.ro: Craiova – 31 mai, Brasov – 5 iulie, Constanta – 18 iulie, Piatra-Neamt – 15 noiembrie, Bucuresti – 29 noiembrie si de asemenea suntem in discutii pentru stabilirea datelor in Timisoara, Cluj-Napoca, Galati si Botosani.

Alaturi de noi, la nivel national, in cadrul acestor Conferinte, vor fi prezente Vinurile Gramma, care sustin evenimentele de calitate, care aduc aroma culturii in cadrul acestora, care puncteaza continuarea unei colaborari frumoase, pe termen lung. Casa Olteanu este, si in 2013, implicata in evenimentele marca Arhipelago si este un exemplu de business care creste de la an la an, care aduce un plus de savoare in activitatile aferente.

casa olteanu vinurile gramma

„Crama e pusa pe varful unui deal din care vezi Iasiul ca o presarare de lumini si cubulete la poale. Un loc minunat, deasupra lumii urbane cu toate ale sale. O oaza de cateva zeci de hectare de vita batrana din soiurile Aligoté, Feteasca Alba si Feteasca Regala si multe hectare de padure, un paradis precar in mijlocul problemelor contabile ale lumii. O afacere de familie, in care simti implicarea, grijile, necazurile si speranta, caldura si responsabilitatea, caracterul. O avere care este in primul rand in oamenii care au preluat-o.” (gasiti un articol care explica ce inseamna cu adevarat o experienta la Crama Gramma: aici)

Daca vreti sa vizitati Crama, sa simtiti aproape parfumul delicat al vinurilor realizate impecabil aici, sa va bucurati de ospitalitatea reprezentantilor Gramma, sau aveti orice propuneri de colaborare pe care doriti sa le transmiteti acestora, puteti lua legatura cu Marian Olteanu – marian.olteanu@grammawines.ro.

De asemenea puteti urmari activitatea Gramma Wines pe pagina de Facebook.

Inca o data, multumim echipei de la Gramma Wines, care este alaturi de noi an de an si totodata ii felicitam pe membrii acesteia pentru produsele si serviciile oferite, pe care le-au dezvoltat continuu cu pasiune, incredere si creativitate!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.