Conferinta Afaceri.ro, Suceava 2013

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Seria conferintelor Afaceri.ro a debutat anul acesta pe 19 aprilie la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava.

Apreciata de participanti drept cel mai important eveniment business to business organizat in acest an in nordul Moldovei, conferinta a reunit 153 intreprinzatori si profesionisti din judetele Suceava, Neamt, Botosani si Iasi.

Oameni de afaceri si manageri cu o bogata experienta precum: Bogdan PITIGOI – Presedintele Grupului Tester, Augustin PURNUS – Director General Spider Management Technologies Romania, Tarquinius STAMATE – Director, Autonom Rent a Car Iasi, Ionut TATA – Fondator Iceberg, Paul SAVIN – CEO Konsent si Alexandru LAZESCU – analist economic, au prezentat modalitati originale de a rezolva problemele presante cu care se confrunta in prezent orice intreprinzator, de la obtinerea de finantari si managementul proiectelor pana la gasirea unor noi nise de piata. Prezent la eveniment, domnul Secretar de Stat Dan ENACHE, a vorbit despre politicile guvernamentale intre parteneriatul cu IMM si formarea antreprenorilor si a anuntat ca Ministerul Economiei va demara in cursul acestui an un program de sprijin pentru dezvoltatorii de incubatoare de afaceri (click aici pentru rezumatul complet al conferintei Afaceri.ro Suceava).

Seria Conferintelor Afaceri.ro continua! Luna mai va fi dedicata dezbaterilor pe tema exportului, internationalizarii afacerilor si marketingului modern. Sunt asteptati intreprinzatorii si profesionistii care doresc sa utilizeze avantajele apartenentei la Piata Unica Europeana, care doresc sa profite de pietele globalizate, care sunt interesati onsolidarea brandului propriu. Evenimentele de pe agenda imediata se vor desfasura la Iasi in 24 mai si la Craiova in 31 mai.

Pregatirea Conferintei Afaceri.ro Suceava 2013

Blog

Scopul evenimentului

Conferinta Afaceri.ro Suceava este un eveniment despre marketingul modern, impactul noilor tehnologii si surse de finantare, despre oameni si companii, despre modele, despre idei si inspiratie.


Ce ofera evenimentul

  • Solutii pentru afacerea ta
  • Contacte importante
  • Inspiratie si incredere

Participantii la eveniment

Intreprinzatorii si profesionistii din Suceava, Iasi, Neamt si Botosani care vor sa construiasca proiecte de afaceri viabile, cei care cred ca vor reusi, cei care cauta solutii si care nu se dau batuti.

Speakerii nostri!

Alexandru Lazescu

ALEXANDRU LAZESCU

Redactor sef, Revista 22
Ionut Tata

IONUT TATA

Fondator Iceberg

AUGUSTIN PURNUS

Director general Spider Management Technologies Romania

BOGDAN PITIGOI

Presedinte Tester Grup

PAUL SAVIN

CEO Konsent
Tarquinius Stamate Autonom

TARQUINIUS STAMATE

Director Autonom Rent a Car Iasi

CATALIN IOAN NECHIFOR

Presedinte Consiliul Judetean Suceava
Dumitru Dan Enache

DUMITRU DAN ENACHE

Secretar de Stat pentru Ministerul IMM-urilor, Mediului de Afaceri si Turism

La Conferinta Afaceri.ro Suceava 2013 avem alaturi de noi oameni de afaceri cu experienta care vor vorbi despre proiecte de succes, provocari depasite si despre cum poti construi un business sanatos in Romania.

Lucian Gheorghiu, Director General CCISV

Agenda Conferintei Afaceri.ro Suceava 2013 *

* Agenda se poate modifica din motive obiective in functie de programul speakerilor si invitatilor.

Locatia conferintei

Camera de Comert si Industrie Suceava, Str. Universitatii, Nr. 15-17, 720229
Camera de Comert si Industrie Suceava
0756053700contact@afaceri.ro

Organizatori

  • APEC Iasi

Parteneri

  • Autonom Rent a Car
  • Managementul proiectelor
Share: Facebooktwitterlinkedinmail