FRESH

29
mai

Afaceri.ro Craiova: Cum sa cucerim pietele din Europa

12 speakeri cu experienta in lumea afacerilor vor urca pe scena Conferintei Afaceri.ro de la Craiova, pe 31 mai, la Facultatea de Drept a Universitatii, situata pe Calea Bucuresti nr. 107D.

“Conferintele Afaceri.ro sunt evenimente business-to-business care pun accent pe networking, oameni, modele, informatii si idei, pe utilizarea noilor tehnologii, a colaborarii si a instrumentelor de finantare. Credem ca sudul tarii isi poate utiliza mai bine dotarea pe care o are pentru export daca promovam initiativele antreprenoriale”, a aratatAndreea Andrei, managerul seriei de Conferinte Afaceri.ro 2013.

Evenimentul este structurat in doua parti: prima contine expuneri despre strategii de export si exemple de succes, iar a partea a doua are o componenta practica, fiind consacrata instrumentelor si oportunitatilor de extindere.

Lista de spekeri si subiectele care vor fi abordate de cei 12 speakeri, in cadrul workshopurilor si prezentarilor:

 • Rodica Lupu, Managing Partner – Loop Operations: Cum facem afaceri in Europa?
 • Daniel Cosnita, Presedintele Asociatiei Clusterelor din Romania: Rolul clusterelor in promovarea exporturilor
 • Gabriel Vladut, Director IPA CIFATT Craiova: Nise de piata, parteneri externi si internationalizare
 • Razvan Savu, Manager Partner – Medical Tours Company: Cum o companie romaneasca se poate extinde pe piete externe
 • Daniel Dobre, Project Manager – Oltenia Business Magazine: Adaptarea strategiei de promovare catre new media
 • Mircea Munteanu, Manager operatiuni in Romania – Elastoffice AG Elvetia: Cloud computing/democratizarea globala a accesului la software
 • Dan Tusaliu, Site Manager Craiova – iQuest Group: O dilema strategica: Intre outsourcing si brand propriu / Cum schimba tehnologia marketingul
 • George Bina, Partner Syncro Soft: International – cum sa dezvolti cel mai bun produs
 • Alin Mechenici, CEO Highway to Business: Intelegerea proceselor interne si externe in companie si comunicarea lor. Cum sa faci business design?
 • Anca Laura Ionescu, Secretar de Stat in Ministerul Economiei: Actiunile Departamentului pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism in perioada imediat urmatoare si in perspectiva anului 2013, in ceea ce priveste IMM-urile
 • Bogdan Ghinet, Manager Partener la Acces Project Investments: Planul de export
 • Marius Alexa, Manager General Arhipelago: Antreprenoriatul AGILE.

“Speakerii nostri vor oferi idei valoroase despre strategii de extindere si branding, dar si informatii utile despre instrumentele pe care le au la indemana cei care doresc sa faca afaceri peste hotare. Ceea ce are in plus Conferinta Afaceri.ro fata de alte evenimente de acest fel este gradul ridicat de interactivitate, schimbul viu de idei intre speakeri si participanti, vizibil mai ales in cadrul workshop-urilor”, a subliniat Andreea Andrei.

Spre exemplu, antreprenorii care vor lua parte la eveniment vor afla de la Bogdan Ghinet, manager partener la Acces Project Investments, care sunt avantajele conceperii unui plan de export.

Bogdan Ghinet a coordonat cu succes peste 100 de firme in implementarea unor proiecte, unele dintre acestea fiind chiar din regiunea Olteniei.

Conferinta Afaceri.ro este organizata de Arhipelago si Highway to Business, inparteneriat cu PR Patrat, JCI Craiova, Camera de Comert si Industrie Dolj, OTIMMC, IPA CIFFAT, Centrul Regional SV si AIESEC Craiova “Actionam Responsabil”.

Lista invitatilor ramane deschisa, iar cei interesati se pot inscrie aici.

[Sursa: Finantare.ro]

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.