FRESH

Afaceri.ro China
20
feb.

Cum poti sa-ti extinzi afacerea pe piata chineza

In iunie 2016, Conferintele Afaceri.ro ajung in Beijing si Shanghai intr-o Misiune Economica speciala, care va dura 9 zile. Daca vrei sa cunosti posibilii parteneri straini si sa-ti dezvolti afacerea intr- una din cele mai mari economii mondiale, acum ai ocazia.

Din 27 iunie, ajungem in cel mai fierbinte punct al economiei asiatice. Anul acesta, evenimentul este dedicat exportatorilor romani din IT&Telecom, dar si celor din alte domenii care planuiesc sa-si extinda afacerea pe piata din China.

Timp de noua zile, participantii la Misiunea Economica Afaceri.ro China 2016 vor avea ocazia sa participe la celebrul Mobile World Congress, sa se intalneasca cu jucatorii cheie din domeniu si sa descopere modelele asiatice de afaceri.

In plus, la acest eveniment vor participa companii romanesti si chinezesti, reprezentanti ai administratiilor publice locale si regionale, dar si membri ai Ambasadelor si Consulatelor. Ei vor oferi informatii economice utile pentru a-ti dezvolta afacerea pe una din cele mai dinamice piete ale momentului.

Pentru antreprenorii din domeniul IT&Telecom, Misiunea Economica le ofera ocazia de a participa la cel mai mare eveniment din domeniu. Mobile World Congress seteaza tendintele din domeniu, prezinta ultimele noutati, aduce laolalta cei mai mari jucatori de pe piata mondiala si este o oportunitate unica de netowrking. Numai in 2015 la Shanghai au fost prezenti aproape 2200 de expozanti, 94.000 de participanti, peste 140 de intalniri cu speakeri recunoscuti si peste 3800 de jurnalisti si analisti.

Printre primii speakeri cu care te vei intalni in Misiunea Economica se numara Andrei Hohan, directorul FiaTest – cea mai veche firma de consultanta in domeniul managementului calitatii din Romania, Viorel Beltechi – Consilier in cadrul Biroului de Promovare Economica si Comerciala al Ambasadei Romaniei, Doru Cantemir, fondatorul Ludor Engineering – care ofera servicii de inginerie de inalt nivel. Alte numele anuntate pana acum le puteti gasi pe site-ul nostru.

China in cifre:

  • In ultimul deceniu, economia Chinei a crescut cu 316%, de 7 ori mai repede decat cea a SUA.
  • In 2015, excedentul balanţei schimburilor comerciale a fost de 594.5 miliarde de dolari.
  • UE este cea mai mare piata de import pentru China. Comertul intre China si UE ajunge la 1 miliard de euro pe zi.
  • In al doilea semestru din 2015, China era cea mai mare piata de vanzare a telefoanelor inteligente. 30% din vanzarile mondiale au avut loc in aceasta tara.
  • Pana in 2030, China va avea in orasele sale inca 350 milioane de locuitori.
  • China este cel mai mare producator de ciment din lume. Numai in doi ani, China a produs mai mult ciment decat SUA in secolul al XX-lea.

Mai multe detalii despre Misiunea Economica Afaceri.ro China 2016 gasiti pe pagina oficiala.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.