FRESH

21
feb.

Marius Maier, speaker Afaceri.ro: „Afacerile: pe drumul de la plan, la performanta”

Marius Maier este Manager General si owner al companiei CMC GRUP Broker de Asigurare si Trainer certificat The Global Institute for Risk Management Standards.

Afacerile, pe drumul lor de la planuri, la rezultate, parcurg circuitul sinuos al realitatii de zi cu zi, insotite de permanenta modificare, ajustare, rearanjare, regrupare a parametrilor luati in calcule sau planuri. Schimbarea ramane singura constanta. Adaptarea se pare a fi ingredientul obligatoriu din AND-ul fiecarui antreprenor, insa respectarea unor principii de business care sa guverneze toate aceste schimbari ramane ingredientul magic.

Voi lua in analiza una din cele mai importante resurse ale companiei – PERSONALUL – din perspectiva unei tehnici avansate de management, folosita din 2015 si de agentiile guvernamentale ale SUA: managementul de risc conform ISO 31000 Risk Management Standards.

Vom trece in revista cele mai importante preocupari manageriale legate de angajati, cauzele si impactul indus in companie de fluctuatia de personal si solutiile principale de tratare a fiecarui scenariu.

Astfel, elemente neprevazute, imprevizibile sau neglijate pot afecta sau opri drumul de la investitie la profit, respectiv de la plan, la performanta.

Am constatat ca, tratate superficial, aceste elemente pot genera situatii care pot modifica dramatic planurile antreprenorilor, a angajatilor si, de ce nu, ale partenerilor de afaceri.

Marius Maier este Manager General si owner al companiei CMC GRUP Broker de Asigurare de 9 ani. In prezent conduce o echipa de brokeri specializati care gestioneaza programe de asigurare complexe. Datorita vastei experiente pe care o are in domeniul asigurarilor si a managemtului de risc este un specialist care poate oferi solutii complexe pentru orice tip de afacere.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.