FRESH

Timp liber
8
feb.

Business Atlas: Unde se duc directorii cand se duc?

La film, la dus, la cultivat legume sau taiat lemne. Cam acestea sunt activitatile in care presedintii si directorii companiilor isi gasesc inspiratia sau creativitatea. In dosarul Out of Office realizat de revista Fast Company, creierele din spatele unor afaceri ca Birchbox, Refinery29, ClassPass, Peek, Summit Series vorbesc despre modul in care ei isi cauta, dar mai ales, isi gasesc inspiratia.

Pentru Jeff Rosenthal, co-fondatorul Summit Series (organizatie americana care se ocupa cu organizarea conferintelor si evenimentelor pentru tinerii antreprenori, artisti sau activisti), locurile linistite si ferite de zgomot „genereaza o neasteptata si puternica inspiratie”.

Payal Kadakia, CEO al ClassPass (o companie care le faciliteaza clientilor accesul in salile de fitness din peste 36 de orase din lume cu doar un singur abonament) crede ca dansul o ajuta sa devina un lider mai eficient si sa gaseasca creativitatea de care are nevoie la locul de munca. „Cred cu tarie ca oricine poate fi creativ, trebuie doar sa-ti gasesti forma ta proprie de exprimare”, spune ea.

De la istoricul familiei, pana la excursii si plimbari in aer liber, lista activitatilor „generatoare” de inspiratie este destul de lunga. O poti verifica si asculta chiar tu gratuit, pe site-ul fastcompany.com.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.