FRESH

14
mart.

Aparitii media ale conferintei Afaceri.ro Constanta, 14 martie 2014

Afaceri.ro cu autonomie

Vineri, 14 martie 2014, la Hotel Iaki din Mamaia, va avea loc conferinta Afaceri.ro Constanta, ce se inscrie intr-o serie de evenimente lansate in 2013, pe teme legate de marketingul modern, noile tehnologii, networking si instrumente de finantare, precum si despre extinderea internationala a afacerilor.

In cadrul evenimentelor vor sustine prezentari oameni de afaceri cu experienta si specialisti. De pilda, conferinta de la Constanta ii va avea drept speakeri pe Marian Trifu – Director Directia Dezvoltare Export, Ministerul Economiei, Lajos Vajda – vicepresedinte al Asociatiei Clusterelor din Romania, Costin Sorici – Managing Partner Project Management Solutions SRL.

[citeste continuarea]

[sursa: Autonom.ro]

 

IMMurile din sud-estul tarii sunt invitate la Conferinta Afaceri.ro

Conferinta Afaceri.ro Constanta 2014 isi propune sa furnizeze informatii practice despre marketingul modern, noile tehnologii si impactul acestora asupra comunicarii, dar si despre extinderea afacerilor prin patrunderea pe piete externe. Evenimentul se va desfasura in data de 14 martie la Hotel Iaki, Mamaia incepand cu ora 9:00 si va oferi oportunitatea celor prezenti de a castiga:

  • Clienti potentiali
  • Idei si solutii

[citeste continuarea]

[sursa: Esimplu.ro]

 

„Maraton” de discutii, probleme si rezolvari pentru oamenii de afaceri din Constanta

Ieri a avut loc, la Hotel Iaki, cel de-al doilea eveniment din seria de conferinte Afaceri.ro din acest an, organizat de JCI Constanta (Junior Chamber International), Arhipelago Interactive si APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii). Intalnirea, care s-a intins pe durata a aproximativ zece ore, cu pauzele de rigoare, a reprezentat un adevarat „maraton” pentru oamenii de afaceri constanteni dornici poate nu doar sa descopere noi oportunitati, ci sa-si gaseasca si parteneri de business.

[citeste continuarea]

[sursa: Cugetliber.ro]

 

Conferinta Afaceri.ro Constanta – 14 martie 2014

Avem placerea de a va invita sa participati la Conferinta AFACERI.RO Constanta organizata deJCI Constanta (Junior Chamber International Constanta), Arhipelago Interactive si APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii) care se va desfasura pe data de 14 martie 2014, la Hotel Iaki.

Conferinta Afaceri.ro Constanta  2014 isi propune  sa furnizeze informatii practice despre marketingul modern, noile  tehnologii si impactul acestora asupra comunicarii, dar si despre extinderea afacerilor prin patrunderea  pe  piete externe.

[citeste continuarea]

[sursa: Fntm.ro]

 

Afaceri.ro

Finantare.ro

PlanDeAfacere.ro

Managementul-Proiectelor.ro

Intreprinzatori.ro

Asigurari.ro

Cariere.ro

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.