FRESH

Tibet
26
apr.

Afaceri.ro: De ce sa alegi Tibetul?

Doar 2 luni ne mai despart de primul bootcamp marca Afaceri.ro, o tabara de pregatire antreprenoriala si spirituala ce va lua forma unei aventuri cu destinatia: Beijing (China), Lhasa (Tibet) si Kathmandu (Nepal).
Proiectul se va desfasura in perioada 20 iunie – 4 iulie.

Iata doar 6 motive pentru a vizita Tibetul:

1. Drumuri mai putin circulate – Tibetul este considerat un loc misterios chiar si de chinezi, insa localnicii sunt foarte primitori datorita obligatiilor religioase, dar si a numarului mic de turisti straini.
2. Peisaj exotic – Tibetul ofera privelisti extraordinare, cu atat mai mult cu cat gazduieste muntii cei mai inalti din lume. In regiunile cele mai inalte, noaptea, vizitatorii simt ca pot atinge cerul si stelele.
3. Taram nepatat – datorita asezarii la o altitudine mare, regiunea nu este foarte dezvoltata, prin urmare poluarea e foarte mica, Tibetul gazduind numeroase specii de animale si plante rare sau pe cale de disparitie.
4. Cultura straveche – tibetanii sunt foarte religiosi si traiesc ca atare, urmand traditii foarte vechi, ceea ce ofera vizitatorilor oportunitatea de a experimenta simplitatea in cea mai pura forma.
5. Provocare fizica – pentru persoanele care cauta sa-si depaseasca limitele, Tibetul ofera un mediu curat, perfect pentru miscare in aer liber.
6. Reintinerire spirituala – foarte multi oameni vin in Tibet pentru a-si curata sufletul si a se indeparta de viata moderna, fiind miscati de evlavia si dedicarea localnicilor.

Persoanele interesate sa afle mai multe detalii despre acest bootcamp sunt invitate sa acceseze pagina oficiala – http://www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-beijing-tibet-2018/ – sau sa ne contacteze la evenimente@arhipelago.com.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.