Georgia
9
iul.

Misiune economica in regiunea Caucaz: Georgia si Azerbaijan

Arhipelago si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) organizeaza, in perioada 21 – 29 august, o noua misiune economica marca Afaceri.ro in estul extrem al Europei: Georgia si Azerbaijan. Aceasta este dedicata valorificarii potentialului de colaborare economica si import-export dintre Romania si o zona mai putin explorata: Caucazul.

Proiectul este dedicat in special importatorilor de produse alimentare, exportatorilor industriali, companiilor de petrol si gaze si specialistilor in marketing. Cu toate acestea, misiunea economica se adreseaza si tuturor antreprenorilor curiosi si oamenilor de business interesati de specificul desfasurarii afacerilor cu Caucazul si de accesul pe aceasta piata mai putin cunoscuta.
In cadrul acestei deplasari, delegatii vor participa la o serie de intalniri business cu diverse companii din zona, vizite de lucru la institutii ce sprijina afacerile sau la organizatii menite sa aduca mai aproape mediul antreprenorial romanesc de cel georgian sau azer. Totodata, delegatii vor lua parte si la alte activitati menite sa ofere o experienta economica si culturala inedita.

Una din activitatile culturale cele mai interesante o va reprezenta calatoria, timp de o noapte, cu trenul Transcaucazian, care va parcurge traseul Tbilisi-Baku si va oferi privelisti deosebite cu specific caucazian, atat la rasarit, cat si la apus.
Mai mult decat atat, in timp ce in Azerbaijan majoritatea activitatilor vor avea loc in Baku, in Georgia grupul va efectua si o serie de vizite de lucru in zone precum Mtskheta, Kazbegi, Ananuri, Gergeti sau Kakheti.

Persoanele interesate sa afle mai multe detalii despre aceasta misiune economica sunt invitate sa acceseze pagina oficiala – http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-georgia-azerbaijan-2018/ – sau sa ne contacteze la evenimente@arhipelago.com.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.