FRESH

26
oct.

Afaceri.ro Business Newsletter #3

Abonează-te la Afaceri.ro Business Newsletter!

Afaceri.ro organizează Misiunea Economică în Texas 2022, în orașele Houston, Austin, San Antonio și Dallas. Aceasta se va desfășura în perioada 6 – 14 martie 2022, fiind dedicată valorificării potențialului de colaborare dintre România și statul Texas și având ca obiectiv organizarea de întâlniri cu persoane cheie din companii, universități, spitale și instituții publice. Evenimentul se adreseaza în special antreprenorilor și specialiștilor din domeniile Medicină, IT, Academic, Agricultură și Zootehnie, Aeronautică, Inginerie, Petrol și Gaze, Știintific și Marketing, dar si reprezentanților administrației publice. Misiunea este totodată dedicată tuturor celor care intenționează să obțină acces pe piața americană, să înțeleagă specificul derulării afacerilor cu SUA și/sau să atragă investiții și know how din Statele Unite ale Americii.

Afaceri.ro continuă înscrierile pentru Misiunea Economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022) care se va desfășura în perioada 21-26 ianuarie 2022 și Bootcamp-u Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022) care se va desfășura în perioada 7 februarie – 12 februarie 2022. Alături de Afaceri.ro îți vei promova compania și serviciile la cel mai mare eveniment al anului, Expoziția Universală în Dubai, vei avea asistență dedicată pentru întâlnirile B2B, vezi efectua vizite de studiu la unele companii mari din Dubai, vei interacționa cu reprezentanți ai autorităților publice din diferite țări și vei vizita principalele atracții turistice din Dubai și Abu Dhabi. Au mai rămas câteva locuri disponibile!

Călătorește în Oman alături de delegația Afaceri.ro între 26 ianuarie și 30 ianuarie 2022 și vizitează orașul Muscat, deșertul Wahiba, castelul Jabrin și multe alte locuri. Bootcam-ul Afaceri.ro Oman 2022 vă oferă posibilitatea să descoperiți cultura băștinașilor din Oman, să vizitați principalele atracții turistice, să participați la multiplele sesiuni de bootcamp la Nizwa Souk, Fortul Round Tower, Bahla, Castelul Jabrin, Birkat Al Mauz, să aveți o excursie pe barca tradițională Arabic Dhow și nu în ultimul rând experiență 4X4 pe dunele din deșertul Wahiba. Au mai rămas câteva locuri disponibile!

Devin-o membru Club Afaceri.ro!

Comunitatea Afaceri.ro este rețea de cluburi de afaceri întinsă pe întreg teritoriul României cât și în diasporă. Membrii Afaceri.ro sunt antreprenori, manageri și alți profesioniști reuniți pentru socializare, dezvoltare profesională și a afacerilor prin acces la informații de calitate, modele, contacte de afaceri și proiecte comune. În cadrul comunității activează și alte organizații și inițiative de sprijinire a anteprenorilor. Completeaza formularul de înscriere și devină membru Club Afaceri.ro chiar ACUM!

Abonează-te la Afaceri.ro Business Newsletter!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.