FRESH

5
nov.

Afaceri.ro Newsletter

Abonează-te la Afaceri.ro Business Newsletter!

Înscrie-te apăsând pe butonul de mai jos!

Proiectul Advanced Cross-River Capacities for Trade (AdTrade) finanțat de Suedia și Regatul Unit și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) organizează Forumul Parteneriatului pentru Exporturi în perioada 24-26 noiembrie 2021. Întreprinderile reprezentând diverse sectoare precum agricultură, industria agroalimentară, tehnologiile informației și comunicațiilor, textile, construcții, energie regenerabilă, auto, industrii creative etc. din Moldova și din străinătate sunt așteptate să participe la întâlnirile B2B și la activitățile virtuale din cadrul acestui forum în perioada 24-26 Noiembrie 2021. Eveniment organizat online.

Afaceri.ro organizează Misiunea Economică în Texas 2022, în orașele Houston, Austin, San Antonio și Dallas. Aceasta se va desfășura în perioada 6 – 14 martie 2022, fiind dedicată valorificării potențialului de colaborare dintre România și statul Texas și având ca obiectiv organizarea de întâlniri cu persoane cheie din companii, universități, spitale și instituții publice. Printre întâlnirile și vizitele de studiu sunt: 
– Texas Medical Center 
– MD Andersen Hospital 
– Baylor School of Medicine 
– Rice University 
– University of Texas 
– SXSW 
– Houston Rodeo 
-NASA Johnson Space Center.

Înscrie-te apăsând pe butonul de mai jos!

Afaceri.ro continuă înscrierile pentru Misiunea Economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022) care se va desfășura în perioada 21-26 ianuarie 2022 și Misiunea Economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022) II care se va desfășura în perioada 7 februarie – 12 februarie 2022. EXPO Dubai 2020 (2022) aproximează un număr de peste 25 de milioane de vizitatori, iar asta înseamnă potențiale colaborări și parteneriate cu antreprenori din peste 192 de țări participante la expoziție. Alături de Afaceri.ro îți vei promova compania și serviciile la cel mai mare eveniment al anului, Expoziția Universală în Dubai, vei avea asistență dedicată pentru întâlnirile B2B, vezi efectua vizite de studiu la unele companii mari din Dubai, vei interacționa cu reprezentanți ai autorităților publice din diferite țări și vei vizita principalele atracții turistice din Dubai și Abu Dhabi. Au mai rămas câteva locuri disponibile!

Mulți profesioniști calificați dețin diplome în domeniile lor, în timp ce alții sunt autodidacți. Dar lucrul pe care toți îl au în comun este pasiunea pentru cariera lor. Bootcampul Afaceri.ro din Oman este poate cel mai bun mod de a aprofunda domeniul ales de tine. Avem planificate activități care să te inspire, să-ți dezvolte gândirea creativă, vei deveni mai eficient, mai productiv și în paralel te vei relaxa pentru că vom avea multe excursii și experiențe culturale. De asemenea, Afaceri.ro va organiza traininguri și activități de networking pe tot parcursul bootcampului. Bootcampul Afaceri.ro Oman va avea loc în perioada 26 ianuarie – 30 ianuarie 2022, imediat după misiunea economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020.

Devin-o membru Club Afaceri.ro!

Comunitatea Afaceri.ro este rețea de cluburi de afaceri întinsă pe întreg teritoriul României cât și în diasporă. Membrii Afaceri.ro sunt antreprenori, manageri și alți profesioniști reuniți pentru socializare, dezvoltare profesională și a afacerilor prin acces la informații de calitate, modele, contacte de afaceri și proiecte comune. În cadrul comunității activează și alte organizații și inițiative de sprijinire a anteprenorilor. Completeaza formularul de înscriere și devină membru Club Afaceri.ro chiar ACUM!

Abonează-te la Afaceri.ro Business Newsletter!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.