FRESH

13
mai

Afaceri.ro alaturi de tinerii antreprenori care se intalnesc pe 16 mai, la malul marii

Arhipelago si APEC sustin Conferinta Regionala JCI Romania-Sud si  JCI Play 4×4  oferind in sectiunea de business networking cateva premii pentru participanti. „Premiile vor consta in invitatii la conferintele Afaceri.ro care vor fi organizate anul acesta la Iasi, Craiova, Brasov, Bucuresti si Constanta”, a declarat Marius Alexa, manager general Arhipelago.

Junior Chamber International (JCI) organizeaza, in perioada 16-17 mai 2013, la Vama Veche,Conferinta Regionala JCI Romania-Sud, eveniment care isi propune sa fie un mix intre team building, cunoastere, networking si distractie la malul marii.

Programul de training pentru tinerii antreprenori va fi sustinut de interventii ale lui Ionut Tata si Sorin Peligrad, apoi de o dezbatere intitulata “Nevoia de ISD (investitii straine directe) pe intreg teritoriul tarii”, sustinuta de Radu Limpede, Senator JCI Romania.

In continuarea conferintei va avea loc un alt eveniment, care implica si mai multa adrenalina: JCI Play 4×4, care se va desfasura in zilele de 18 si 19 mai.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.