FRESH

22
mai

Exportul si cheile relansarii economice, dezbatute la Conferinta Afaceri.ro de la Iasi

Poza-asociata-textelor-promo-300x180Peste 100 de antreprenori si profesionisti ai afacerilor din zona Moldovei vor dezbate strategii de relansare economica, in cadrul Conferintei Afaceri.ro, organizata pe 24 mai, la sediul Camerei de Comert si Industrie Iasi.

„Accentul va cadea pe exporturi si pe relatia cu partenerii straini. Exista oportunitati de afaceri inca nevalorificate, in special cu spatiul comunitar european. Cunoasterea lor este sansa de relansare a Iasului si a intregii regiuni a Moldovei”, a subliniat Marius Alexa, fondatorul Arhipelago si organizator al evenimentului.

Conferinta Afaceri.ro va pune accentul pe interactivitate, pe schimbul viu de idei intre speakeri si participanti, in cadrul workshop-urilor de specialitate.

„Ideile inovatoare sunt esentiale pentru cresterea afacerii. Cu toate acestea, nu este usor sa aduci o idee noua pe piata si apoi sa o poti exporta sub forma unui serviciu sau a unui produs. In cadrul conferintei vom dezbate toti factorii implicati in conceperea unui plan de export inovativ, deoarece scrierea si organizarea unui astfel de plan este cel mai bun mod in care compania dumneavoastra poate evalua, pregati si organiza accesul pe noi pe piete”, a declarat Dana Ghinet, manager partener la Acces Project Investments si speaker in cadrul conferintei.

In total, vor lua cuvantul nu mai putin de 18 speakeri: antreprenori vizionari, care au crezut in ideile lor si au stiut sa si le puna in valoare. Ei vor impartasi publicului din experienta lor si vor oferi solutii inedite la provocarile momentului.

Evenimentul de la Iasi face parte din seria de 10 conferinte Afaceri.ro 2013, care a debutat pe 19 aprilie, la Suceava. Urmeaza Craiova (31 mai), apoi Brasov, Constanta, Galati, Cluj, Timisoara, Piatra Neamt si Bucuresti.

„Conferintele Afaceri.ro vizeaza potentialul de dezvoltare al fiecarei regiuni si aduc la lucru fortele care pot genera crestere locala, eficienta si afaceri noi. Ne adresam oamenilor cu simt practic si ne bazam pe puterea lor de a fructifica instrumentele pe care noi le oferim”, a declarat Andreea Andrei, managerul conferintei.

Evenimentul este organizat de Arhipelago Interactive, Camera de Comert si Industrie Iasi si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii in parteneriat Acces Project Investments si Volksbank.

Lista de invitati pentru conferinta de la Iasi ramane deschisa, iar doritorii se pot inscrie aici pentru a lua parte la eveniment.

Finantare.ro

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.