FRESH

10
mai

Planuri inovative de export, la Conferinta Afaceri.ro Iasi

Antreprenorii care vor fi prezenti la Conferinta Afaceri.ro din 24 mai, de la Iasi, vor primi ponturi despre cum sa cucereasca pietele externe cu produse “made in Romania”.

“Conferinta de la Iasi este orientata spre legaturile cu partenerii din strainatate, oportunitati, outsourcing si export. In acest context, am invitat-o alaturi de noi pe Dana Ghinet, expert in dezvoltarea afacerilor, care ne va explica ce presupune conceperea unui plan de export”, a declarat Andreia Andrei, managerul conferintei.

Dana Ghinet coordoneaza una dintre dintre cele mai redutabile echipe de consultanti: Acces Project Investments are in potofoliu peste 200 de firme, care au derulat proiecte in peste 20 de judete, cu o valoare eligibila ce depaseste 70 de milioane de euro.

Incepand din noiembrie 2012, Acces Project Investments este membra AMCOR Romania, ACRAFE Romania si detine Certificat de Management al Calitatii TUV Rheinland IS0 9001:2008.

Luna aceasta, firma de consultanta a decis sa se implice in organizarea Conferintei Afaceri.ro de la Iasi, alaturi de Arhipelago Interactive si Camera de Comert si Industrie Iasi, gazda manifestarii.

“Dana Ghinet si echipa sa vor aduce, prin experienta lor de 8 ani in derularea unor proiecte de anvergura, un plus de valoare Conferintei Afaceri.ro de la Iasi si le multumim pentru implicarea lor in organizarea evenimentului”, a subliniat Andreia Andrei.

Programul Conferintei de la Iasi este alcatuit din expuneri, dezbateri si workshop-uri sustinute de antreprenori vizionari, care au crezut in ideile lor si au stiut sa si le puna in valoare.

Evenimentul va avea loc pe 24 mai, sediul Camerei de Comert si Industrie Iasi din B-dul Carol I nr. 27. Lista de invitati ramane deschisa, iar doritorii se pot inscrie aici pentru a lua parte la eveniment. [sursa: Finantare.ro]

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.