FRESH

30
oct.

A inceput Conferinta Afaceri.ro Bacau

Afaceri_Bacau_salaPrima editie a Conferintei Afaceri.ro din aceasta toamna a inceput la Centrul de Afaceri si Expozitional (CAEx) Bacau.

Intr-o atmosfera optimista, organizatorii au explicat antreprenorilor prezenti in sala motivul pentru care au inclus Bacaul in suita de Conferinte Afaceri.ro.

„Bacaul face o treaba mai buna decat alte orase, in sensul ca ofera un mediu de afaceri mai prietenos. Si aici, la fel ca in celelalte editii Afaceri.ro, misiunea noastra este sa aducem resurse, know-how, sa facem schimburi de experienta in sprijinul comunitatii de afaceri”, a declarat moderatorul Alexandru Lazescu, in deschiderea evenimentului.

Dezbaterile conferintei Afaceri.ro se vor concentra pe probleme specifice mediului antreprenorial, precum pozitionarea pe piata, exemple de bune practici, perspective si instrumente de crestere economica.

Primaria Bacau este un model de bune practici in atragerea de fonduri UE. Toate proiectele depuse au fost acceptate si se afla in diferite faze de implementare”, a declarat viceprimarul Bacaului, Vasile Tescaru, prezent la eveniment.

La randul sau, Cornel Pricope, directorul CAEx si gazda manifestarii, si-a exprimat disponibilitatea de a sprijini acele initiative care duc la dezvoltarea mediului de afaceri.

Conferinta are doua componente principale: o dezbatere despre conditiile de piata care faciliteaza dezvoltarea afacerilor, revigorarea industriei si investitiile in companii inovatoare, iar partea a doua va fi axata pe networking si workshopuri, avand ca tematica pozitionarea pe piata si exemple de bune practici, respectiv instrumentele de dezvoltare a afacerilor.

Evenimentul este organizat de Arhipelago Interactive, APEC si Primaria Municipiului Bacau, in parteneriat cu Acces Project InvestmentsVolksbankSimba Invest siCentrul de Afaceri si Expozitii Bacau CAEx Bacau.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.