FRESH

11
apr.

Intalniri de business „la minut”, specialitatea conferintei Afaceri.ro

Peste 120 de antreprenori din nordul Moldovei vor experimenta la Suceava asa-numitele „jocuri de networking”.

Practic, fiecare participant la conferinta Afaceri.ro din 19 aprilie va avea prilejul sa-i cunoasca personal pe ceilalti 119.

„Ceea ce poate parea o joaca, o intalnire „la minut”, se poate transforma usor intr-o afacere aducatoare de profit. In plus, este o ocazie de a impartasi in mod direct din experienta proprie si de a vedea care sunt asteptarile celorlalti, de a simti pe viu atmosfera din mediul de afaceri. Acestea sunt si asteptarile participantilor la conferinta Afaceri.ro: sa identifice noi oportunitati de business si noi parteneri”, a declarat Carmen Fediuc, managerul conferintei.

La conferinta Afaceri.ro vor lua cuvantul Maria Grapini, ministrul Delegat pentru IMM-uri, Turism si Mediu de Afaceri, Bogdan Pitigoi, cel mai important dealer auto din zona Moldovei, precum si presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor.

Temele conferintei sunt variate si includ tehnicile moderne de marketing, impactul noilor tehnologii si surse de finantare asupra mediului de afaceri, dar si prezentarea de modele si surse de inspiratie pentru cei care isi doresc succesul in afaceri.

Lista de invitati ramane deschisa, iar doritorii se pot inscrie aici pentru a lua parte la eveniment.

Detalii despre eveniment: Afaceri.ro

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.