FRESH

8
apr.

Vino la prima conferinta de business din Suceava din ultimii 5 ani!

Camera de Comert si Industrie Suceava si Arhipelago Web Islands organizeaza vineri, 19 aprilie, cel mai amplu eveniment de business din ultimii ani din judetul Suceava – Conferinta AFACERI.RO.

Dezvoltarea unei afaceri in conditii de criza, oferirea de modele si solutii comunitatii de afaceri din Suceava, Botosani si Neamt, sunt principalele teme de dezbatere ale evenimentului care se va desfasura la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava.

Antreprenori de succes din Bucuresti, Brasov si Iasi vor discuta cu participantii despre managementul de proiect, marketingul modern, branding, in situatii de criza, surse de finantare pentru IMM-uri, controlul costurilor si nu in ultimul rand despre oameni si companii, despre modele, idei si inspiratie.

Conferinta AFACERI.RO va consta intr-o dezbatere la care vor fi prezenti si reprezentanti ai Administratiei Publice Centrale si Locale, urmata de 6 workshop-uri. Acestea vor fi moderate de personalitati din mediul de afaceri regional si national, oameni de afaceri cu experienta care vor vorbi despre proiecte de succes, provocari depasite si despre cum poti dezvolta un business sanatos in Romania.

In premiera pentru Suceava organizatorii vor desfasura o activitate de networking unde participantii vor avea ocazia sa isi prezinte businessul dar si sa identifice potentiali parteneri de afaceri.

In cadrul acestei activitati fiecare participant va avea ocazia de a-si inmana cartea de vizita si sa isi creeze contacte pentru potentiale parteneriate aducatoare de business-uri profitabile .

Inscrierile se pot face pana la data de 14 aprilie pe site-ul conferintei www.afaceri.ro si la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava, str. Universitatii nr 15-17, telefon: 0230/521506, e-mail: secretariat@ccisv.ro.

Pentru detalii, persoana de contact este Carmen Fediuc, Manager de Proiect tel.: 0747.496.010, e-mail carmen.fediuc@ccisv.ro.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.