PAUL SAVIN

CEO Konsent

PAUL SAVIN

CEO Konsent

Biography

Ca antreprenor, Paul Savin conduce KONSENT prin care ofera servicii de consultanta in managementul proiectelor, managementul contractelor si achizitii publice. Este partener asociat si director general, pozitie pe care o ocupa de aproximativ 6 ani.

Activitatea profesionala include 10 ani de participari in diferite misiuni de consultanta in management pentru proiecte derulate atat de beneficiari publici cat si de beneficiari privati. Detine calificari de manager de proiect si expert achizitii publice, ambele certificate de CNFPA. De-a lungul carierei sale s-a implicat in elaborarea si implementarea a peste 50 de proiecte finantate fie din fonduri de pre-aderare cat si din fonduri structurale. A fost invitat ca trainer de Institutul Roman de Training in cadrul cursului de achizitii publice.

In cadrul Asociatiei Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene – ACRAFE ocupa functia de Vicepresedinte si este Coordonator al grupului de lucru pe problematica absorbtiei si implementarii Programului Operational Regional.

All sessions by PAUL SAVIN