AUGUSTIN PURNUS

Director general Spider Management Technologies Romania

AUGUSTIN PURNUS

Director general Spider Management Technologies Romania

Biography

Director General al Spider Management Technologies Romania

Conf. Dr. Ing. Augustin Purnus, PMP, este Director General al Spider Management Technologies Romania, companie specializata in consultanta si training in managementul proiectelor, si furnizor al celei mai avansate solutii informatice integrate de managementul proiectelor, Spider Project.

In cei 25 ani de activitate a devenit specialist in managementul proiectelor si in ingineria costurilor in constructii. A lucrat in ultimii 18 ani ca instructor si consultant in implementarea Sistemului de Managementul Proiectelor in cadrul a numeroase companii din Romania, precum si in calitate de manager de proiect si consultant in implementarea sistemelor integrate ERP.

In acelasi timp, a participat in calitate de manager de proiect si expert in managementul proiectelor in numeroase proiecte finantate din fonduri europene. A absolvit cursurile Train-The-Trainer in Managementul Proiectelor de Infrastructura organizate de Booz Allen & Hamilton in 2001.

Augustin este promotor si fondator al PMI Romania Chapter, fiind certificat international in Project Management, in conformitate cu standardul Project Management Institute. Intre anii 2001 si 2006 a activat in calitate de Presedinte al PMI Romania Chapter. A dezvoltat programul de training in managementul proiectelor din PMI Romania Chapter si a participat ca instructor in Project Management la cursurile organizate in cadrul PMI Romania Chapter.

In calitate de Conferentiar in cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, Augustin preda de 20 ani cursurile de Management in Constructii, Managementul Proiectelor, Ingineria Costurilor, Tehnici de Planificare, Managementul Riscurilor Proiectelor si Sisteme Informatice in Constructii. In acelasi timp este Profesor Asociat la Academia de Studii Economice, in cadrul Programului Masteral de Managementul Informatizat al Proiectelor, titular al cursului Software pentru Managementul Proiectelor.

Cursurile de managementul proiectelor organizate in cadrul companiilor conduse de Dr. Augustin Purnus sunt recunoscute de asociatiile profesionale Project Management Institute (in calitate de Global Registered Education Provider), International Project Management Association (prin Asociatia Romana de Project Management) si certificate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (in conformitate cu Standardul Ocupational de Manager Proiect).

Dr. Augustin Purnus a participat in calitate de referent de specialitate in echipa de validare a Standardului Ocupational pentru ocupatia Manager de Proiect, editia 2008.

Are peste 60 de articole si studii publicate in reviste de specialitate si in conferinte nationale si internationale si a scris 8 carti in calitate de autor si co-autor, dintre care amintim:
– “Microsoft Project 4.0 in Managementul Proiectelor cu aplicatii”, Editura Tehnica 1997
– “Practica Managementului Proiectelor”, Editura Economica 2004.
– “Sisteme Informatice de Managementul Proiectelor”, Editura Conspres, 2008

All sessions by AUGUSTIN PURNUS