OVIDIU POPICA

Project Manager, StartupCafe.ro
Ovidiu Popica

OVIDIU POPICA

Project Manager, StartupCafe.ro
linkedin-icon facebook-icon

Despre

Ovidiu coordoneaza StartupCafe.ro, un proiect editorial online dedicat dezvoltarii culturii antreprenoriale, realizat de Hotnews si sprijinit de Google Romania.

A fost, timp de aproape 20 de ani, jurnalist de radio si presa scrisa. A facut parte din grupul care dezvoltat unul dintre primele radiouri locale din Romania, a lucrat pentru BBC World Service – Serviciul in limba romana, apoi a coordonat departamentul economic al unui cotidian de mare tiraj si a condus o revista de afaceri orientata catre subiecte de macroeconomie, finante banci si finante personale.

Ovidiu Popica a studiat dreptul, a urmat cursurile Scolii BBC de Jurnalism Radio si a fost beneficiarul unor burse la Institutul Reuters pentru Studii in Jurnalism de pe langa Oxford University, UK, respectiv Institutul Poynter din Florida, USA.

Este pasionat de tehnologia GIS (date geolocalizate), harti digitale, IoT (Internet of Thinks) si electronica motiv pentru care se simte foarte confortabil cand e inconjurat de gadget-uri.

Ca antreprenor, a fondat o firma de consultanta care, de cativa ani, se ocupa de comunicare si relatii publice pentru domeniul avocarturii si lucreaza pentru firme de avocatura mici si medii precum si pentru clienti ai acestora (in cadrul unor conventii de tip NDA) in gestionarea comunicarii pentru situatii de criza.

OVIDIU POPICA la evenimentele Afaceri.ro