SESIUNEA NEW MEDIA & MARKETING ONLINE

valentin burlacu
Ovidiu Popica
Cristian Ignat
Anamaria Popa Allbiz
10 feb. 2016
12:00 - 12:40
Camera de Comert si Industrie Iasi
Iconic Cluster

SESIUNEA NEW MEDIA & MARKETING ONLINE

Traim a patra revolutie industriala si dezvoltarea tehnologica accelerata influenteaza decisiv modelele de afaceri, activitatile de marketing si instrumentele de lucru ale tuturor companiilor.

12:00 – 12:25 | Impactul internetului asupra afacerilor mici si mijlocii – Ovidiu Popica STARTUPCAFE Iasi

12:25 – 12:35 | Promovare online: viteza, rezultate – Anamaria PopaAllbiz

12:35 – 12:40 |  Cum utilizezi si cum produci un film de prezentare corporate – Valentin Burlacu

Oamenii iubesc video

Viitorul aparține video-ului! Se estimează că in 2017, aproape 70% din traficul de pe internet va fi realizat în contul video-ului. Un lucru de care orice strategie de marketing ar trebui să țină seama.În 2014, rata de creștere a audienței video a fost de 43%, iar 3/5 din vizionări s-au realizat pe dispozitivele mobile.Numai YouTube atrage 800.000 de vizionări unice pe lună.

Share, Comment, Like

Conform UK Study 2013, online video a fost preferat mai mult chiar și față de un articol-text, respondenții declarând că este mult mai plăcut să dai Share (39%), să faci un Comment (26%) sau să dai un Like(56%). Recent, unele branduri au declarat că sunt gata să plătească și până la 1 milion de dolari pentru un SnapChat de 15 sec., asta datorată audienței online. Online video a devenit noul mod de comunicare între oameni și calea prin care micile afaceri dar și bradurile consacrate comunică online sau pe mobil.

Mai scurt, mai viral

Cum angajează un video audiența? Primele 10 secunde sunt hotărâtoare. Primele secunde trebuie să fie incredibil de precise și interesante, după care îți poți pierde audiența. Nicodată nu trebuie să ai un video mai lung de 2 minute dacă ești pe desktop iar dacă ești pe un dispozitiv mobi, ai un extra de 30 sec. Video-urile până la 15 sec au șanse mari să primească Share. D

Video-ul bun, vinde

Vinde servicii, vinde produse, vinde imagine. Îl poți folosi online, intr-o relație directă cu un posibil partener, la târguri și expoziții, în prezentări demonstrative. Un loc aparte îl are video Corporate. Asta dacă îți dorești să-ți consolidezi imaginea atât în exteriorul companiei cît și în interiorul ei. Sau dacă vrei să spui mai mult decât ce faci, cum faci sau cât de bine faci.Corporate-ul este ca o poveste. Trebuie să o spui cu plăcere. Vei fi ascultat cu plăcere! Dincolo de cifre, realizări, grafice, sunt oamenii. Cu poveștile lor!

 

Ai o intrebare pentru unlul dintre speakeri? Adreseaz-o!