ANAMARIA POPA

Director General, Allbiz Romania
Anamaria Popa Allbiz

ANAMARIA POPA

Director General, Allbiz Romania

Biography

Anamaria Popa, Directorul General al companiei multinationale de promovare Allbiz Romania este un important reprezentant in domeniul antreprenorial, aflandu-se ca marturie indeplinirea la nivel insemnat a rolului sau de speaker si invitat special in cadrul evenimentelor business nationale si internationale (Olanda, Polonia, Ucraina etc.) la care a participat. Prin intermediul acestor evenimente a avut ocazia sa cumuleze si sa ofere informatii complexe despre importanta mijloacelor si instrumentelor online folosite pentru sprijinul comertului electronic.
La baza fiecarui discurs s-a aflat incurajarea firmelor de a aplica o strategie unica de promovare online. Scopul fiecaruia a fost dezvoltarea arealului de vanzari, interconectarea cu alte companii, respectiv modul prin care persoanele cu functie de conducere isi pot adapta stilul profesional la noile tendinte de comert electronic. Pentru promovarea conceptului de promovare online intr-o maniera profesionala a apelat si la suportul institutiilor publice, respectiv la experienta vasta a acestora in domeniul business, pentru a forma un parteneriat solid si a organiza o serie de conferinte tematice.

Succesul de la finele fiecarui eveniment s-a remarcat prin:

– incheierea unor acorduri de parteneriat pe termen lung cu institutiile publice;
– convingerea majoritatii participantilor din cadrul evenimentelor organizate de a aplica informatiile cumulate in aria lor de activitate, avand ca rezultate: cresterea vanzarilor, imbunatatirea imaginii firmelor, respectiv crearea unor colaborari la nivel international cu diverse companii straine.

Daca background-ul sau reflecta stradania depusa in captarea atentiei unui public cat mai larg asupra importantei informatiei in cadrul crearii unui business consolidat…viitorul sau reflecta, cu siguranta, progresul economic al firmelor romanesti prin intermediul activitatilor online de export.

All sessions by ANAMARIA POPA

Cooperare Romania-Ucraina in domeniul IT&C

17 sept. 2015
14:10 - 15:10
Primaria Cernauti

Plecarea din Hotin si sosirea in Iasi/Suceava

18 sept. 2015
16:00 - 20:00
Autocar oficial Afaceri.ro

SESIUNEA NEW MEDIA & MARKETING ONLINE

10 feb. 2016
12:00 - 12:40
Camera de Comert si Industrie Iasi

SESIUNEA NEW MEDIA & MARKETING ONLINE

08 apr. 2016
12:30 - 13:30
Camera de Comert si Industrie Suceava