SESIUNEA FINANTARE.RO

Carmen Fediuc CCI Suceava
Catalin Tabacaru
Dana Ghinet
08 apr. 2016
11:30 - 12:30
CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE SUCEAVA
Finantare.ro

SESIUNEA FINANTARE.RO

Vom explora oportunitati de finantare, solutii de abordare a acestora precum si sugestii de la profesionisti cu o importanta experienta in domeniu.

11:30 – 11:40 | Ce fonduri nerambursabile aloca Guvernul Romaniei dezvoltarii IMM-urilor – Narcis Tabacaru 

11:40 – 11:50 | Finantari pentru IMM-urile din mediul rural – Mihai Liviu Moraru

11:50 – 12:00 | Programul Operational Regional: cum sustine dezvoltarea IMM-urilor in perioada 2014-2020

12:00 – 12:15 | Program Operational Capital Uman: cum finanteaza acesta IMM-urile – Carmen Fediuc 

12:15 – 12:20 | Prezentare sponsor BRD – Adrian Sorocaniuc

12:20 – 12:30 | Lansare de carte: Adevarul despre fondurile nerambursabile in Romania – Dana Ghinet

Dupa 11 ani de experienta in accesarea fondurilor europene, cu un portofoliu de peste 200 proiecte realizate la nivel national si peste 100.000.000 euro gestionati impreuna cu clientii si partenerii nostri, a venit momentul pentru a pune pe hartie aceasta experienta.Dana Ghinet

Cartea este o abordare realista si pragmatica despre ceea ce presupune aventura in aceasta lume a fondurilor nerambursabile. Nu mi-am propus sa va prezint reteta de succes deoarece fiecare proiect are ingredientele lui secrete si depinde de abilitatea celor implicati sa le descopere.

Nu reprezinta niciun manual tehnic despre cum sa scriem si sa implementam un proiect de finantare deoarece aici avem suficiente ghiduri si legislatie care sa ne ghideze. Daca va asteptati sa prezint modele de proiecte, este o iluzie deoarece un sablon nu va asigura nici pe departe succesul.

In schimb, cartea va va ajuta sa vedeti dincolo de aparente si sa depasiti bariera mediatica a acestui subiect, va va permite sa identificati daca fondurile europene sau nationale sunt o solutie pentru dumneavoastra si va asigura informatii pentru o analiza corecta si pertinenta a factorilor de risc.

Este o carte despre realitatea in care traim si despre cum proiectul de finantare poate sa va influenteze evolutia afacerii. Crestere sau declin.

Ai o intrebare pentru unlul dintre speakeri? Adreseaz-o!