#afaceriro (+40) 732 635 726
|
Log in

Inregistrare in comunitate

Esti deja membru?

CARMEN FEDIUC

Director General Adjunct, Camera de Comert si Industrie Suceava
Carmen Fediuc CCI Suceava

CARMEN FEDIUC

Director General Adjunct, Camera de Comert si Industrie Suceava
facebook-icon linkedin-icon

Despre

Carmen Fediuc este Directorul General Adjunct al Camerei de Comert si Industrie Suceava. Pe parcursul celor aproximativ 10 ani de activitate in cadrul organizatiei, Carmen a reusit sa creeze si sa dezvolte Departamentul de Programe de Finantare avand la activ peste 40 de proiecte scrise, majoritatea si implementate, cu o valoare totala de 28 milioane de euro. In acesti ani, prin proiectele implementate, a reusit sa ofere servicii de consultanta si formare profesionala la un inalt nivel de profesionalism unui numar de 400 firme din judet si cca 2700 de persoane.

S-a facut remarcata prin scrierea si implementarea proiectului de mare anvergura, Joint Business Support Centre-JoBS Centre, prin care a schimbat radical imaginea organizatiei, creand un modern centru de afaceri transfrontalier in centrul orasului Suceava. Rezultatele proiectului sunt prezentate aici: http://www.jobs-centre.eu/.

De asemenea este promotorul organizarii unor evenimente de business de mare interes din judet: Conferinta afaceri.RO, conferinta: Fonduri Nerambursabile pentru afacerea ta, workshopul lunar Cafeaua cu Finantari. Este in continua identificare de idei care sa aduca o plus valoare comunitatii de business din Suceava.

Prezentarea rezultatelor sale o puteti gasi accesand pagina web: http://ccisv.ro/content/departament-programe-de-finantare/.

Principiile dupa care se ghideaza sunt: profesionalism, pasiune pentru ceea ce face, responsabilitate, etica.

CARMEN FEDIUC la evenimentele Afaceri.ro