CARMEN FEDIUC

Director General Adjunct, Camera de Comert si Industrie Suceava
Carmen Fediuc CCI Suceava

CARMEN FEDIUC

Director General Adjunct, Camera de Comert si Industrie Suceava
facebook-icon linkedin-icon

Biography

Carmen Fediuc este Directorul General Adjunct al Camerei de Comert si Industrie Suceava. Pe parcursul celor aproximativ 10 ani de activitate in cadrul organizatiei, Carmen a reusit sa creeze si sa dezvolte Departamentul de Programe de Finantare avand la activ peste 40 de proiecte scrise, majoritatea si implementate, cu o valoare totala de 28 milioane de euro. In acesti ani, prin proiectele implementate, a reusit sa ofere servicii de consultanta si formare profesionala la un inalt nivel de profesionalism unui numar de 400 firme din judet si cca 2700 de persoane.

S-a facut remarcata prin scrierea si implementarea proiectului de mare anvergura, Joint Business Support Centre-JoBS Centre, prin care a schimbat radical imaginea organizatiei, creand un modern centru de afaceri transfrontalier in centrul orasului Suceava. Rezultatele proiectului sunt prezentate aici: http://www.jobs-centre.eu/.

De asemenea este promotorul organizarii unor evenimente de business de mare interes din judet: Conferinta afaceri.RO, conferinta: Fonduri Nerambursabile pentru afacerea ta, workshopul lunar Cafeaua cu Finantari. Este in continua identificare de idei care sa aduca o plus valoare comunitatii de business din Suceava.

Prezentarea rezultatelor sale o puteti gasi accesand pagina web: http://ccisv.ro/content/departament-programe-de-finantare/.

Principiile dupa care se ghideaza sunt: profesionalism, pasiune pentru ceea ce face, responsabilitate, etica.

All sessions by CARMEN FEDIUC