1
feb.

Oportunitate de Parteneriat cu Compania Japoneză de Lentile Optice și Matrițe Industriale

Suntem bucuroși să vă prezentăm o oportunitate de colaborare unică cu o companie japoneză specializată în producția de lentile optice industriale și matrițe. Compania caută parteneri în Uniunea Europeană (UE) pentru a distribui produsele lor pe piața europeană prin acorduri de furnizor sau comerciale.

Rezumat:

  • Tip de Profil: Ofertă Comercială
  • Referință POD: BOJP20230127001
  • Perioada de Valabilitate: 27 ianuarie 2023 – 26 ianuarie 2024
  • Țara Companiei: Japonia
  • Tip de Parteneriat: Acord Comercial sau Acord de Furnizor
  • Țări Vizate: Toate țările
  • Pentru mai multe informații, contactați partenerul EEN cel mai apropiat de dumneavoastră.

Descriere Succintă:

Compania japoneză este specializată în producția de lentile optice industriale utilizate în diverse industrii și în facilitățile academice. Acestea creează lentile din plastic de înaltă calitate, de înaltă precizie, cu o structură subțire și eficientă. Compania dorește să dezvolte activ colaborări cu parteneri din UE pentru a-și crește cota de piață în UE prin intermediul acordurilor de furnizor sau comerciale.

Descriere Detaliată:

Compania japoneză, care a început activitatea în 1974, se specializează în producția de lentile optice din plastic de înaltă calitate și înaltă precizie. Acestea produc o gamă variată de produse optice din plastic, inclusiv lentile Fresnel, lentile lenticulare, prisme plate, lentile Fresnel lineare, lentile fly’s-eye (Micro Lens Array – MLA), lentile asferice, grating de difracție, matrițe optice, lentile cu suprafață liberă și lentile eliptice, lentile sferice și asferice, lentile UV (Ultraviolet) și IR (Infra-red), și plăci de ghidare a luminii.

Expertiza lor în fabricarea de lentile și echipamentele specializate le permit să satisfacă o gamă largă de cerințe ale clienților, de la dezvoltarea prototipurilor până la producția de masă.

Echipamentele proprii pentru prelucrarea lentilelor le permit să creeze lentile cu toleranțe microscopice, satisfăcând cerințe diverse și specificații stricte. De asemenea, fabrică echipamente de prelucrare personalizate pentru producția în masă. De exemplu, lentilele plate sunt comercializate în cantități de la mostre la producția în masă, folosind tehnici precum compresia termică, injecția, extruziunea cu role și extruziunea pe role, cu materiale în general din PMMA (Polimetilmetacrilat) și PC (Policarbonat). Compania poate oferi, de asemenea, matrițe pentru lentile și lentile prelucrate, adică lentile personalizate.

Facilitățile din fabrica lor sunt în mod constant actualizate și extinse pentru a include cea mai recentă tehnologie și sunt capabile să lucreze cu o varietate de materiale și grosimi pentru producția de prototipuri sau producția în masă de matrițe de tip plăci. Produsele lor sunt aplicate în domenii precum imagistica, iluminarea cu LED, aplicații medicale, senzori, realitate augmentată (AR), realitate virtuală (VR), industria aerospatială și astronomie. Compania este recunoscută pe plan internațional pentru capacitatea lor de a produce o gamă variată de lentile din plastic de înaltă calitate, în diferite dimensiuni, într-un timp rapid, contribuind astfel la cercetare și dezvoltare și la comercializarea cu succes a produselor clienților.

Produsele companiei sunt prezente pe piața internațională de peste trei decenii și sunt apreciate pentru precizia și calitatea lor înaltă. Compania este cunoscută în Japonia și la nivel internațional ca un producător de top de lentile și își propune să își extindă cota de piață în UE pentru lentilele lor industriale și utilizarea acestora în facilitățile academice.

Compania se bazează pe experiența lor tehnică și cunoștințele de fabricație dobândite în decursul decadelor de activitate pentru a descoperi și aplica idei noi în dezvoltarea și crearea de produse de precizie la nivel microscopic. Ei doresc să lucreze cu potențiali parteneri din UE sub forma unui acord de furnizor sau comercial și oferă sprijin tehnic, documentație și alte informații atunci când este necesar.

Avantaje și Inovații:

  • Calitate Înaltă: Compania se mândrește cu linia lor de producție de înaltă precizie, începând de la designul optic și crearea matrițelor până la produsele finite și acoperire. Inginerii lor pot ajuta clienții să găsească sau să creeze produsul ideal și sunt dornici să producă lentile de orice tip pentru a se conforma specificațiilor individuale ale clienților.
  • Fabricarea Matrițelor cu Ultra-Precizie: Folosind tehnici precum așchierea cu diamant la scară nano, pot crea produse cu o rezoluție cât mai mică de 0,01 nanometri. Această fabricație extrem de precisă a matrițelor permite

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.