30
ian.

Companie Japoneză Oferă Soluții Sistemice cu Inteligență Artificială și Robotică Colaborativă

Referință: BOJP20231122006

Valabilitate: 27 Noiembrie 2023 – 26 Noiembrie 2024

Sumar:
O companie japoneză specializată în viziune robotică bazată pe Inteligență Artificială și robotică colaborativă oferă soluții sistemice companiilor din UE pentru îmbunătățirea proceselor de producție. Se așteaptă un acord de externalizare și posibilitatea de investiție cu parteneri relevanți.

Descriere:
Compania oferă soluții personalizate pentru diferite industrii, utilizând un sistem de viziune AI dezvoltat intern și inginerie mecanică, optimizând procedurile de producție și minimizând nevoia de construcții sau modificări suplimentare.

Focus Client:
Principalii clienți din Japonia sunt activi în industria alimentară, dar serviciile se extind și în alte domenii.

Obiectivul Companiei:
Scopul este de a elibera lucrătorii de sarcini monotonă și repetitive prin robotizare și automatizare, îmbunătățind calitatea locului de muncă.

Proces de Proiectare și Dezvoltare:
Include consultări inițiale cu clienții, crearea unui design preliminar de sistem, dezvoltarea unui PoC (Proof of Concept), și producția sistemului finalizat.

Parteneriate Așteptate:
Compania este deschisă pentru acorduri de externalizare cu companii din UE care doresc să implementeze robotică și AI în procesul lor de fabricație. De asemenea, sunt deschiși pentru investitori sau sponsori pentru dezvoltarea și extinderea activităților.

Avantaje și Inovații:
Oferă soluții personalizate de inginerie mecanică și programare robotică, precum și un robot umanoid colaborativ proiectat pentru a lucra alături de oameni.

Partener Căutat:
Industrii care caută soluții de automatizare și integratori de sisteme, precum și companii care caută un partener de proiectare și construcție.

Contact:
Pentru detalii va rugam sa ne scrieti la contact@afaceri.ro.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.