FRESH

31
iul.

Următoarele destinații pentru antreprenorii români

Afaceri.ro organizează o serie de evenimente pentru lideri, antreprenori vizionari, antreprenori entuziaști, manageri români și călători curioși. Programele sunt reprezentate în principiu de 2 tipuri de evenimente – misiune economică și bootcamp. Acestea vor cuprinde cursuri de antreprenoriat, creativitate, gândire laterală, cursuri de etică și cultura afacerilor, vizite de studiu și întâlniri relevante pentru interesele de afaceri ale participanților, în diverse țări de pe continente diferite.

Să nu uităm că industria IT se regăsește în aproape toate celelalte domenii, locații și piețe, așadar fiecare deplasare în parte oferă posibilitatea unor contacte și piste de afaceri în legătură directă sau indirectă cu domeniul IT.

Toate conferințele, cursurile și evenimentele vor fi organizate inovativ în cadre spectaculoase oferite de istoria, geografia și cultura fiecărei locații în parte.

 

 

Cu un fel tradițional de mâncare foarte popular și în România – palov sau pilaf, și având 4 cele mai mari rezerve de aur din lume, Uzbekistan este o țară mai puțin cunoscută, dar cu siguranță interesantă și cu un potențial considerabil

Cele mai recente exporturi sunt reprezentate de aur, ajungând la un procent de 44%, urmat de gaz petrolier cu 8.3%, bumbac, mase plastice, cupru. Ca industrii se regăsesc: cea alimentară, textilă, artistică, automotive și metale prețioase. În același an au importat în valoare de 11.2 miliarde de dolari, pe partea industrială, medicală, textilă, chimică, alimentară și de construcții.

Înrezistrează-te acum: www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-uzbekistan-2019/

 

 

Având 123 de limbi vorbite, locul de naștere al lui Buddha și fiind cu 67 de ani înaintea calendarului Gregorian, Nepal este cu adevărat un spațiu în afara timpului.

În ultimii ani, Nepal a fost clasificat pe locul 153 în lume la exporturi, care se axează pe domeniile textil, alimentar, materiale de construcții, automotive. Ceea ce importă Nepalul se regăsește pe o listă întreagă alături de petrol, automotive, fier, aur, orez, mase plastice.

Înrezistrează-te acum: www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-nepal-2019/

 

 

Coreea de Sud are 12 locații care sunt înregistrate ca patrimoniu mondial UNESCO și aproximativ 3300 de insule în apropiere fiind, nu doar o atracție turistică, ci și o combinație interesantă de istorie, tradiție, natură și tehnologie.

Această țară este pe locul 5 în lume ca putere economică de export, având în top circuite integrate, automobile, petrol, vehicule mari de transport persoane și marfă. Importurile sunt alcătuite din petrol, industrie tehnologică, textilă, alimentară, automobile și materiale de construcții.

Înrezistrează-te acum: www.afaceri.ro/afaceri-ro-south-korea-2019-economic-mission/

 

 

Singapore este singurul oraș-stat-insulă din lume și are 4 limbi oficiale dintre care una este Engleza. Renumit ca fiind o locație cheie în domeniul IT, acest oraș este deja la un nivel ridicat dintr-o multitudine de perspective, cea a naturii fiind unul din cele mai populare aspecte, prin Grădina Botanică și Parcul Natural ”Gardens by the Bay”.

În topul exporturilor se numără circuitele integrate, petrolul rafinat, aurul, calculatoarele și medicamentele. Ca importuri sunt prezente aceleași bunuri care se exportă, împreună cu industria alimentară și a materialelor de construcții.

Înrezistrează-te acum: www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-singapore-2019/

 

 

Mai mult de 80% din plantele, mamiferele, reptilele și broaștele care se găsesc în Australia sunt prezente doar pe acest continent. La fel de unic acestei zone este Great Barrier Reef și lacul Hillier, care are culoarea roz.

Printre exporturile Australiei sunt minereurile de fier, cărbunele, aurul, gazul petrolier și grâul. Se importă automobile, petrol rafinat, nave, camioane, calculatoare și echipamente de transmisie.

Înrezistrează-te acum: www.afaceri.ro/afaceri-ro-australia-new-zealand-2019-economic-mission/

 

 

Țara în care kiwi este o pasăre, nu există șerpi, dar există mai multe specii de pinguini decât în orice altă țară, 5% din populație este reprezentată de oameni iar restul de animale, unde Lord of the Rings a fost filmat în totalitate, iar cel mai lung nume de loc are 85 de litere, este Noua Zeelandă.

Principalele exporturi sunt laptele concentrat, carnea de oaie și capră, untul, carnea congelată de bovine și vinul, așadar industria alimentară. Importurile sunt alcătuite din automobile, petrol, camioane de livrări și echipament de transmisie.

Înrezistrează-te acum: www.afaceri.ro/afaceri-ro-bootcamp-noua-zeelanda-2019/

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre aceste evenimente sunt invitate să acceseze site-ul nostru – www.afaceri.ro – sau să contacteze organizatorii la evenimente@arhipelago.com.

 

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.