FRESH

29
mai

Tarom sprijina conferinta dedicata oportunitatilor de investitii israeliene in Romania

tarom.sprijina.conferinta.tel.avivPe data de 10 iunie 2014 va avea loc la Tel Aviv conferinta Finantare.ro Joint Venture Opportunities in Iasi, Romania, forum de business prin care este promovat potentialul investitional romanesc, in special cel al regiunii Iasi. Forumul este organizat de catre Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunosterii cu sprijinul Ambasadei Romaniei in Israel, Consiliul Judetean Iasi, Camera de Comert si Industrie Israel – Romania, Manufactures Association of Israel, The Israel Export & International Cooperation Institute, Tel Aviv & Central Israel Chamber of Commerce, Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis Iasi, Enterprise Europe Network, Arhipelago.

Finantare.ro Joint Venture Opportunities in Iasi, Romania face parte dintr-o serie de evenimente internationale prin care se doreste cresterea vizibilitatii mediului de afaceri romanesc ca destinatie directa de investitii, accesul la surse alternative de finantare complementare finantarilor europene si facilitarea schimbul de know-how tehnologic.

Evenimentul de la Tel Aviv aduce la un loc specialisti din IT&C, educatie, cercetare, industria farmaceutica si agricultura. O atentie deosebita se acorda rolului jucat de firmele de consultanta specializate in atragerea de finantari europene. In acest sens, o delegatie a Clusterului de Consultanta in Management Finantare.ro va oferi expertiza si consultanta participantilor la acest forum. Intentia organizatorilor este de a crea o retea de networking intre mediile de afaceri, universitare si administratie.

In cadrul conferintei Finantare.ro Joint Venture Opportunities in Iasi, Romania de la Tel Aviv vor vorbi: Andreea Pastarnac (ambasadorul Romaniei in Israel), Eli Lev (Directorul Departamentului European din cadrul Ministerului de Afaceri Externe), Aron Shai (rectorul Universitatii din Tel Aviv), Sima Amir (director, Asociatia Producatorilor din Israel), Colette Avital (presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania-Israel), Cristian Adomnitei (presedintele Consiliului Judetean Iasi), Alexandru Lazescu (analist de afaceri), Gabriela Coman (coordonator incubator de afaceri), Eugen-Ovidiu Rata (fondatorul Relians Corp), Dana Ghinet (managing partner Acces Project Investments), Lucian Gabriel Patrascu (director regional Avensa), Iulian Basu (presedintele ARRIS), Bogdan Dumitru Baianu (manager BMG Consulting), Andrei Tabarcea (consultant BusinessAngels.ro), Radu Grigore Grosu (secretar stiintific Tehnopolis), Flaviu Manea (CEO I.F.C.P.M.). La eveniment sunt asteptati 100 de oameni de afaceri din Israel si o delegatie romaneasca formata din 35 de reprezentanti ai mediului de afaceri.

Finantare.ro Joint Venture Opportunities in Iasi, Romania este un eveniment sprijinit logistic de TAROM, companie care in acest an sarbatoreste 60 de ani de la infiintare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.