16
mai

Aparitii media ale conferintei Afaceri.ro Piatra Neamt, 16 mai 2014

Doua zile pana la Afaceri.ro Piatra Neamt

Camera de Comert si Industrie Neamt adreseaza invitatia de a participa la a doua editie a conferintei Afaceri.ro Piatra Neamt, eveniment ce va avea loc in data de 16 mai 2014 incepand cu ora 9, la Central Plaza Hotel. Partenerii CCI Neamt sunt Primaria Piatra Neamt, Arhipelago Interactive si Asociatia pentru Economia Cunoasterii. Tema conferintei va fi „Antreprenoriat, internationalizarea afacerilor, exporturi si surse de finantare”.

[citeste continuarea]

[sursa: Zch.ro]

 

Antreprenoriat, internationalizarea afacerilor, exporturi si surse de finantare

Pe data de 16 mai a avut loc la Central Plaza Hotel cea de-a doua editie a conferintei <<Afaceri.ro Piatra Neamt>>. Conferinta si-a propus sa furnizeze informatii practice despre <<Antreprenoriat, internationalizarea afacerilor, exporturi si surse de finantare>>.

„Prima editie, cea care a avut loc anul trecut, s-a bucurat de un real succes in randul intreprinzatorilor, drept urmare am hotarat sa organizam si cea de-a doua editie.

[citeste continuarea]

[sursa: Ziarulceahlaul.ro]

 

Peste 150 de participanti la conferinta „Afaceri.ro Piatra-Neamt”

Oameni de afaceri, specialisti in antreprenoriat si profesionisti cu experienta  vor fi prezenti vineri la conferinta „Afaceri.ro Piatra-Neamt”, unde vor impartasi cateva dintre secretele care au stat la baza proiectelor lor de succes cu servicii si produse „Fabricat in Romania” si „Fabricat in Neamt”.

Practic, obiectul evenimentul este acela de a deschide noi orizonturi intreprinzatorilor prin patrunderea pe pietele externe si accesul acestora la finantare. Conferinta „Afaceri.ro Piatra-Neamt” se afla la a doua editie, este organizata de Camera de Comert si Industrie Neamt, in parteneriat cu Primaria Piatra-Neamt, Asociatia Pentru Economia Cunoasterii (APEC) si compania Arhipelago, vineri, 16 mai, si va fi gazduita de Central Plaza Hotel.

[citeste continuarea]

[sursa: Realitateamedia.ro]

 

Exportul are nevoie de promovare

Aceasta a fost concluzia celei de-a doua editie a Conferintei Afaceri.ro, organizata la Central Plaza Hotel de catre Camera de Comert si Industrie (CCI) Neamt * evenimentul a fost organizat in parteneriat cu Primaria Piatra Neamt, Arhipelago Interactive SRL si Asociatia pentru Economia Cunoasterii

Tema conferintei a fost „Antreprenoriat, internationalizarea afacerilor, exporturi si surse de finantare”. Evenimentul anual a reunit peste 150 de participanti, specialisti in antreprenoriat, oameni de afaceri, profesionisti cu experienta, care au vorbit despre cum au reusit sa initieze proiecte de succes cu produse si servicii «Fabricat in Romania» si «Fabricat in Neamt». La conferinta au fost prezenti si Gheorghe Stefan, primarul municipiului Piatra Neamt si Dan Manoliu, vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Neamt.

[citeste continuarea]

[sursa: Ziarulevenimentul.ro]

 

Antreprenoriat, internationalizarea afacerilor, exporturi si surse de finantare

Pe data de 16 mai a avut loc la Central Plaza Hotel cea de a doua editie a conferintei «Afaceri.ro Piatra Neamt». Conferinta si-a propuns sa furnizeze informatii practice despre <>.

„Prima editie, cea care a avut loc anul trecut, s-a bucurat de un real succes in randul intreprinzatorilor, drept urmare am hotarat sa organizam si cea de a doua editie. In aceasta conferinta am adus, ca spekeri, oameni care stiu sa spuna ce trebuie despre acest domeniu. Incercam sa promovam exporturile ca o solutie de dezvoltare a zonei in care ne desfasuram activitatea”, a declarat Mihai Apopii, presedinte Camera de Comert si Industrie Neamt.

[citeste continuarea]

[sursa: Diacaf.com]

 

Afaceri.ro

Finantare.ro

PlanDeAfacere.ro

Managementul-Proiectelor.ro

Intreprinzatori.ro

Cariere.ro

Imobiliar.ro

Asigurari.ro

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.