FRESH

23
apr.

Tarom este alaturi de delegatia Iasului si a regiunii de NE a Romaniei la EXPO Milano 2015

Tarom EXPO Milano Afaceri.ro Compania Tarom sustine misiunea economica organizata in perioada  9-13 iunie  de Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii  si ADR  Nord Est, Invest in North-East Romania, cu ocazia Expozitiei Universale Expo Milano 2015.

Misiunea economica Invest in North East Romania 2015 are scopul de a promova companiile campion si oportunitatile de investitii in judetele Iasi, Suceava, Bacau, Neamt, Vaslui si Botosani.

Timp de 3 zile, intre 10-12 iunie, la Pavilionul Romaniei vor fi organizate expozitii si activitati culturale in cadrul carora Nord-Estul Romaniei va fi facut cunoscut intregii lumi, iar pe 11 iunie va avea loc Conferinta Invest in North East Romania 2015 unde vor fi prezentate oportunitatile de investitii ale fiecarui judet vizat.

Programul evenimentului este in continua transformare si poate fi vizualizat accesand pagina de internet: http://www.afaceri.ro/invest-in-north-east-romania-expo-milano-2015/.

Companiile interesate de participarea la eveniment si de promovare in cadrul activitatilor organizate in cadrul misiunii, pot obtine informatii suplimentare trimitand un email la adresa evenimente@arhipelago.com. Persoana de contact: Monica Gherca.

Despre EXPO Milano

Expozitia Universala din 2015 din perioada 1 mai – 31 octombrie care se va organiza la Milano are ca tema generala: „Hranirea planetei, Energie pentru viata”.

Tema extrem de complexa si actuala a expozitiei constituie un prilej de intalnire al participantilor oficiali si a celor peste 20 de milioane de vizitatori asteptati. Manifestarea expozitionala va reuni prezentari dedicate atat traditiei, cat si creativitatii si inovatiei din diferite domenii.

Temele principale ale Expozitiei sunt: agricultura, energia, infrastructura, inovatia.

Beneficiind de un milion de metri patrati, Expo Milano va gazdui participanti din aproximativ 184 de tari si asteapta peste 20 de milioane de vizitatori care vor avea parte de o experienta unica.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.