FRESH

Afaceri.ro Hong Kong
11
aug.

Subventii pentru importatorii si producatorii romani din domeniul electronicelor care participa la Hong Kong Electronics Fair prin Afaceri.ro

In perioada 12-19 octombrie Afaceri.ro organizeaza Misiunea economica Afaceri.ro Hong Kong – Macao 2017. Una din principalele activitati pregatite pentru delegati este participarea la targul Hong Kong Electronics Fair, dar si la targul adiacent ElectronicAsia. Companiile romanesti care doresc sa se alature delegatiei Afaceri.ro pot obtine o subventie si astfel pot participa la cele doua targuri la costuri mai mici.

Hong Kong Electronics Fair 2017 Autumn va avea loc in perioada 13-16 octombrie. Fiind cel mai mare targ de electronice din lume, Hong Kong Electronics Fair a gazduit cu succes, in cadrul editiei anterioare, peste 3600 de expozanti si aproape 65000 vizitatori internationali, concentrandu-se pe cele mai noi si inovative produse electronice la nivel mondial. Printre produsele expuse in acest an se numara: aparatura audio & video, aparatura pentru telecomunicatii, produse electronice pentru divertisment, jucarii, electrocasnice & electrice, tehnica pentru siguranta, birotica, automatizare & aparatura pentru birotica, tehnica digitala, GPS & electronice auto, produse IT, aparate electronice pentru intretinerea sanatatii, i-World, smart home, smart tech, business of IP, 3D printing, robotica si control, tehnologia dronelor, realitate virtuala.

Concomitent cu acest targ se va desfasura si ElectronicAsia, eveniment care anul trecut a gazduit peste 560 expozanti. Produsele care vor fi expuse aici sunt: semiconductori, componente electromecanice, senzori & microsisteme, componente pasive, asamblare electronica, tehnologie de fabricatie, PCB, EMS, MEMS, tehnologii de semnalizare (FDP), componente electronice & electrice, cabluri, intrerupatori, alimentatoare, piese electronice, ansambluri si componente, ED/EDA aparatura de masura si control, tehnologie de microunde, panouri solare, tehnologie, testare, CSP/CPV.

Pentru firmele romanesti al caror domeniu de activitate corespunde cu tematica targurilor si care doresc sa participe prin intermediul Afaceri.ro, Consiliul de Dezvoltare a Comertului din Hong Kong ofera o subventie pentru cazare. Pe langa asta, acestia mai pot primi o serie de beneficii importante la fata locului.

Mai multe detalii despre Misiunea economica Afaceri.ro Hong Kong – Macao pot fi gasite pe pagina oficiala http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-hong-kong-macao-2017-economic-mission/. Persoanele interesate sunt rugate sa contacteze organizatorii pe adresa evenimente@arhipelago.com.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.