FRESH

Afaceri.ro Iasi
3
feb.

Seria conferintelor Afaceri.ro 2017 incepe la Iasi, pe 4 aprilie

Marti, 4 aprilie 2017, la Hotel Unirea Iasi, va avea loc cel mai complex eveniment international de promovare si stimulare a dezvoltarii afacerilor din regiune: Forumul Afaceri.ro Iasi 2017. Evenimentul este organizat de Arhipelago, MB Event, Bridge, APEC si Invest in Iasi. Misiunea forumului este de a conecta companiile locale la piata economica internationala si nationala.

La eveniment vor fi prezente atat delegatii economice din regiunile romanesti Banat, Crisana si Transilvania, cat si o delegatie de antreprenori britanici, condusa de Camera de Comert din Hampshire. Intreprinzatorii ieseni vor avea asadar ocazia de a intalni parteneri strategici, investitori si reprezentanti de top ai unor companii din cadrul acestor delegatii, prin intermediul intalnirilor business-to-business pregatite de organizatori.

Acest eveniment vine in continuarea proiectelor anterioare derulate in cadrul programului Afaceri.ro si este menit sa impulsioneze dezvoltarea companiilor locale. El isi propune sa creasca numarul de parteneri si investitori interesati de derularea de afaceri in Iasi prin promovarea oportunitatilor si potentialului economic al Iasului.

Forumul Afaceri.ro Iasi 2017 se adreseaza firmelor care doresc sa-si dezvolte activitatea, sa intalneasca parteneri nationali si internationali din toate domeniile de activitate economica si sa identifice noi oportunitati de promovare si investitii.

In cadrul evenimentului si-au anuntat prezenta invitati de onoare – speakerii Forumului Afaceri.ro Iasi 2017: Colin Lovering, Presedinte Camera de Comert Britanico-Romana; Mark Baulch, Manager Dezvoltare, Camera de Comert din Hampshire; Calin Huma, Presedinte Bridge; Doru Lionachescu, Presedinte Capital Partners; Gratian Mihailescu, Fondator Urbanize Hub si multi altii.

Exista toate premisele unui eveniment international de afaceri si suntem bucurosi sa sprijinim organizarea aceastei initiative la Iasi. Intotdeauna astfel de intalniri sunt importante, deoarece aduc in fata reprezentantilor mediului de afaceri local parteneri si investitori nationali si internationali. Intrucat locurile vor fi limitate, ii sfatuim pe cei interesati sa se inscrie din timp.” (Mihail Birsan, manager MB Event)

Pentru detalii si inscrieri, va invitam sa accesati pagina oficiala a Forumului Afaceri.ro Iasi 2017.

Evenimentul se desfasoara cu sprijinul partenerilor: Camera de Comert Hampshire, Urbanize Hub, Tehnopolis, Entreprise Europe Network, Exonia, Autonom, Promos Collection, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.