FRESH

Afaceri.ro Transsiberian
7
feb.

Am dat startul inscrierilor la prima misiune economica din Romania cu Transsiberianul

In perioada 26 august – 7 septembrie, Afaceri.ro desfasoara prima editie a unei misiuni economice speciale in Rusia: Transsiberian 2017. Aceasta este organizata de Arhipelago, Finantari.Md, Investeste in Rusia si APEC. Misiunea economica va include actiuni de valorificare a potentialului de import-export, evaluare a oportunitatilor de colaborare si identificarii de parteneri de afaceri.

Evenimentul este dedicat tuturor celor care intentioneaza sa obtina acces pe piata rusa, sa inteleaga specificul derularii afacerilor cu Rusia, sa identifice parteneri de dezvoltare, dar nu in ultimul rand, sa se familiarizeze cu bogata cultura ruseasca.

Timp de 9 zile, delegatia romaneasca va participa, in Moscova, Irkutsk si Vladivostok, dar si pe traseul dintre aceste orase, la o receptie Afaceri.ro, la serate culturale, prezentari business si istorice, dar mai ales la o serie de intalniri de business intre delegatii Afaceri.ro si companii rusesti. In cadrul acestor intalniri, antreprenorii prezenti vor avea ocazia sa promoveze companiile si produsele romanesti pe care le reprezinta.

Un element unic al misiunii il va constitui calatoria cu celebrul tren Transsiberian, care in acest an va aniversa 100 de ani de la prima calatorie pe calea ferata, de la Moscova pana la Vladivostok.

Mai multe detalii despre Misiunea economica Afaceri.ro Transsiberian 2017 pot fi gasite pe pagina oficiala sau contactand organizatorii la evenimente@arhipelago.com, care pot oferi informatii despre program si costuri.

Locurile sunt limitate avand in vedere ca delegatia va ocupa un vagon special.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.