FRESH

26
ian.

Participantii la Finantare.ro Iasi 2015 vor afla informatii despre noul sistem alternativ de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti

Imagine 2 Finantare.ro Iasi 2015Inscrierile sunt in plina desfasurare la Conferinta Finantare.ro Iasi 2015, care va avea loc saptamana viitoare, pe 4 februarie, la Camera de Comert si Industrie Iasi. Aceasta este organizata de Arhipelago si APEC, in parteneriat cu cu UK Trade & Investment, Bursa de Valori Bucuresti, ARIES, Camera de Comert Britanica Romana, Camera de Comert si Industrie Iasi, Management Consulting Cluster si Iconic.

Din ce in ce mai multe companii din IT si alte sectoare se arata interesate sa participe la evenimentul care promite sa prezinte oportunitati de finantare. Aceste oportunitati vin atat din partea Bursei de Valori Bucuresti, prin programul AeRo, cat si din partea UK Trade and Investment, prin programele de sprijinire ale firmelor romanesti orientate spre extindere pe piata din Marea Britanie. Intre cele doua sectiuni, cei prezenti vor asista la o prezentare a Camerei de Comert Britanica Romana, reprezentata de dl. CEO Richard Reese.

Pentru primul panel, Radu Limpede (Managing Partner, EU Advisory) si Cristian Tudorescu (Managing Partner, Explore Asset Management) au acceptat sa-l insoteasca pe Bogdan Mugescu (Business Development Specialist, Bursa de Valori Bucuresti) in cadrul dezbaterii Descopera-ti potentialul. O discutie despre capital. In timpul acesteia, se vor analiza pasi de urmat si informatii necesare pentru o firma care doreste sa obtina finantare pe piata AeRo. Inaintea dezbaterii respective, va avea loc o prezentare realizata de Bogdan Mugescu, discurs care va pune participantii la curent cu toate detaliile despre AeRo, noul sistem de tranzactionare alternativa al Bursei de Valori Bucuresti. Programul AeRo este dedicat firmelor aflate la inceput de drum, start-up-urilor si IMM-urilor, companii care nu indeplinesc criteriile privind dimensiunea sau istoria pentru a fi listate pe piata reglementata.

Dupa incheierea conferintei, reprezentantii Bursei de Valori Bucuresti vor participa la intalniri private cu participantii. Cei interesati sa rezerve un loc in cadrul sectiunii de one-on-one meetings, o pot face prin trimiterea unui e-mail la evenimente@arhipelago.com.

Mai multe detalii despre Conferinta Finantare.ro Iasi 2015, inclusiv agenda completa si informatii despre speakeri, pot fi gasite pe pagina oficiala http://events.finantare.ro/. Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: http://goo.gl/GF58Z8.

Eveniment realizat cu sprijinul partenerilor: ARIES, UK Trade & Investment, Bursa de Valori Bucuresti, British Romanian Chamber of Commerce, Camera de Comert si Industrie Iasi, Iasi Management Consulting Cluster, Iconic, Autonom, Idilis, Fundatia Post Privatizare, CTS Corner, Poliglotis, Risco, Tehnopolis, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Economic Zoom, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.