FRESH

30
mai

Participantii la Conferinta Afaceri.ro Craiova, pusi in tema cu fondurile europene din perioada 2014-2020

Cei peste 100 de antreprenori care vor lua parte maine la Conferinta Afaceri.ro de la Craiova vor fi pusi la curent cu strategiile si oportunitatile de extindere pe pietele externe, dar vor afla si ce au de facut in urmatoarea sesiune de finantare cu fonduri europene: 2014-2020.

Ghidul lor in accesarea fondurilor structurale va fi Rodica Lupu, Managing Partner la compania de consultanta Loop Operations. “Am invitat-o ca speaker pe Rodica Lupu pentru a ne vorbi despre “Cum facem afaceri in Europa” – in sectiunea de prezentari a conferintei, dar si despre “Cum sa ne pregatim pentru fondurile europene din 2014-2020″ – in cadrul seminarului interactiv. Rodica Lupu a castigat finantari de peste 15 milioane de euro pentru clientii companiei sale sau pentru organizatii non-guvernamentale, fiind implicata totodata in coordonarea sau implementarea mai multor proiecte in domenii diverse, de la stimularea antreprenoriatului sau responsabilitatea sociala corporativa pana la implementarea unor reglementari europene la nivelul administratiei”, a declarat Alin Mechenici, co-organizatorul Conferintei Afaceri.ro Craiova.

In total, pe scena Conferintei Afaceri.ro Craiova vor urca 12 speakeri care vor prezenta idei valoroase despre strategii de extindere si branding, dar si informatii utile despre instrumentele pe care le au la indemana cei care doresc sa faca afaceri peste hotare.

Lista de speakeri si subiectele care vor fi abordate in cadrul workshopurilor si prezentarilor:

 • Radu Mirea, director Oficiul Teritorial pentru IMM Craiova: Actiunile Departamentului pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism in perioada imediat urmatoare si in perspectiva anului 2013, in ceea ce priveste IMM-urile
 • Rodica Lupu, Managing Partner – Loop Operations: Cum facem afaceri in Europa?
 • Daniel Cosnita, Presedintele Asociatiei Clusterelor din Romania: Rolul clusterelor in promovarea exporturilor
 • Gabriel Vladut, Director IPA CIFATT Craiova: Nise de piata, parteneri externi si internationalizare
 • Razvan Savu, Manager Partner – Medical Tours Company: Cum o companie romaneasca se poate extinde pe piete externe
 • Daniel Dobre, Project Manager – Oltenia Business Magazine: Adaptarea strategiei de promovare catre new media
 • Mircea Munteanu, Manager operatiuni in Romania – Elastoffice AG Elvetia: Cloud computing/democratizarea globala a accesului la software
 • Dan Tusaliu, Site Manager Craiova – iQuest Group: O dilema strategica: Intre outsourcing si brand propriu / Cum schimba tehnologia marketingul
 • George Bina, Partner Syncro Soft: International – cum sa dezvolti cel mai bun produs
 • Alin Mechenici, CEO Highway to Business: Intelegerea proceselor interne si externe in companie si comunicarea lor. Cum sa faci business design?
 • Bogdan Ghinet, Manager Partener la Acces Project Investments: Planul de export
 • Marius Alexa, Manager General Arhipelago: Antreprenoriatul AGILE.

“Ceea ce are in plus Conferinta Afaceri.ro fata de alte evenimente de acest fel este gradul ridicat de interactivitate, schimbul viu de idei intre speakeri si participanti, vizibil mai ales in cadrul workshop-urilor”, a subliniat Andreea Andrei, managerul seriei de Conferinte Afaceri.ro 2013.

Evenimentul de la Craiova este organizat de Arhipelago, APEC si Highway to Business, in parteneriat cu Acces Project Investments si cu sprijinul Finantare.ro, Iceberg Consulting, Trust Communications, Entreprise Europe Network, Universitatea din Craiova – Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, Elastoffice, Radio Sud, NGD Publicitate, Boier Moflea CateringGramma Wines, Cornul Abundentei, EgoCentrum, IPA CIFFAT, OTIMMC, JCI Craiova, Camera de Comert si Industrie Dolj, Autonom Rent a Car, AIESEC Craiova, “Actionam Responsabil”, GDS TV, Oltenia Business, InPulse Consulting, FPP, Gazeta de Sud, Craiova.ro si Hotel Royal Craiova.

Conferinta Afaceri.ro Craiova se va desfasura la Facultatea de Drept a Universitatii, situata pe Calea Bucuresti nr. 107D, iar persoanele interesate se pot inscrie online aici.

[Sursa: Finantare.ro]

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.