27
nov.

Misiunea Economică Afaceri.ro Japonia 2020

Afaceri.ro te invită să participi la MISIUNEA ECONOMICĂ din Japonia care se va desfășura în perioada 3 – 11 aprilie 2020. Această misiune economică își propune să scurteze distanța dintre antreprenorii români și cei japonezi prin participarea la întâlniri de afaceri în Tokyo și Osaka, vizite de studiu în Tokyo și Nara dar și prin explorarea orașelor în care se desfășoară misiunea.

Nu rata aceste oportunități, investește în tine și vino cu noi în această călătorie! Înscrie-te acum: https://www.afaceri.ro/misiune-economica-afaceri-ro-japonia-2020/.

Descoperă o altă lume, învață alături de cei mai buni antreprenori și manageri și bifează încă o dorință de pe lista ta! „Călătoritul este singurul lucru pe care îl cumperi și care te face cu adevărat mai bogat.”

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre acest eveniment sunt invitate să contacteze organizatorii la adresa de e-mail corina.porumb@arhipelago.com sau numărul de telefon: 0749519341.

P.S.: Stiai că afacerile din Japonia nu pot începe până când schimbul de cărți de vizită sau „meishi” a fost finalizat, iar negocierile au, în general, o atmosferă de seriozitate profundă?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.