FRESH

30
ian.

Misiune economică Afaceri.ro Texas 2020

Arhipelago organizează a treia ediție a unei Misiuni Economice sub egida Afaceri.ro în Texas, în orașele Houston, Austin, San Antonio și Dallas. Aceasta se va desfășura în perioada 10 – 17 martie 2020, fiind dedicată valorificării potențialului de colaborare dintre România și statul Texas și având ca obiectiv organizarea de întâlniri cu persoane cheie din companii, universități, spitale și instituții publice.

Evenimentul se adreseaza în special antreprenorilor și specialiștilor din domeniile Medicină, IT, Academic, Agricultură și Zootehnie, Aeronautică, Inginerie, Petrol și Gaze, Știintific și Marketing, dar si reprezentanților administrației publice. Misiunea este totodată dedicată tuturor celor care intenționează să obțină acces pe piața americană, să înțeleagă specificul derulării afacerilor cu SUA și/sau să atragă investiții și know how din Statele Unite ale Americii.

Misiunea economică își propune participarea la întâlniri bilaterale țintite, pe baza informațiilor cu privire la companiile, organizațiile si produsele românești participante, colectate anterior evenimentului. Nu în ultimul rând, organizatorii misiunii economice pot oferi asistență în procesul de familiarizare cu piața americană (specific, proceduri, forme de protecție comercială etc.).

Înscrie-te acum și profită de oportunitățile Americii!

Organizator: Porumb Corina
Detalii agendă: www.afaceri.ro/afaceri-ro-texas-2020-economic-mission/
Telefon: 0749 519 341
Email: corina.porumb@arhipelago.com

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.