FRESH

23
sept.

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, va fi prezent la Suceava pe 26 septembrie 2014

Eugen_TeodoroviciPe 26 septembrie 2014 la Camera de Comert si Industrie Suceava va avea loc a doua editie a conferintei Afaceri.RO Suceava, unul din cele mai ample evenimente de business din judetul Suceava. Ne vom bucura de prezenta unor personalitati din mediul de afaceri regional si national, oameni de afaceri cu experienta care vor vorbi despre proiecte de succes, provocari depasite si despre cum poti dezvolta un business de succes in Romania.

In preambulul acestui eveniment economic il vom avea ca invitat special pe Domnul Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene, care ne va vorbi despre urmatoarea perioada de programare 2014-2020.

Conferinta Afaceri.ro Suceava 2014 isi propune sa abordeze subiecte de maxim interes pentru mediul antreprenorial: noua perioada de programare 2014-2020, Business Angels: o alternativa pentru dezvoltarea afacerilor in Romania, importanta managementului financiar pentru un antreprenor, rolul clusterelor in dezvoltarea regionala, nationala si internationala, importanta capitalului uman si nu in ultimul rand despre oameni si companii, despre modele, despre idei si inspiratie.

Pe parcursul evenimentului se va organiza o sesiune de networking unde participantii vor avea ocazia sa isi prezinte businessul dar si sa identifice potentiali parteneri de afaceri precum si o serie de workshop-uri practice pe temele mentionate mai sus.

Sunt asteptati la conferinta intreprinzatorii si profesionistii din Suceava, Iasi, Neamt si Botosani care vor sa construiasca proiecte de afaceri viabile, cei care cred ca vor reusi, cei care cauta solutii si care nu se dau batuti.

Inscrierile se pot face pana la data de 25 septembrie pe site-ul conferinteiwww.afaceri.ro si la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava str. Universitatii nr 15-17, telefon: 0230/521506, e-mail: cci@ccisv.ro .

Programul evenimentului, informatii despre invitati, dar si alte detalii despre Conferinta Afaceri.ro Suceava 2014 sunt disponibile pe pagina web:http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2014/

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.