FRESH

18
sept.

Conferinta Afaceri.ro Ploiesti – Metode de finantare si surse de crestere a afacerilor

  • Prima conferinta Afaceri.ro organizata la Ploiesti va avea loc vineri, 24 Octombrie, la Hotel Central, Sala Polivalenta, incepand cu ora 09.00
  • Evenimentul isi propune sa ofere informatii despre surse de finantare si metode de crestere a afacerilor participantilor.

Conferinta este organizata de Arhipelago Interactive si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) in parteneriat cu STEPS Business Consulting.

„Afacerile sunt despre oameni si pentru oameni, dar toate au nevoie de finantare si de crestere. Punem la dispozitia celor ce dezvolta o afacere, surse precise de finantare si metode de crestere. Ne intalnim pe 24 Octombrie la un eveniment care isi propune sa ajute afacerile participantilor sa creasca exponential.”, a declarat Iulian Serban, Fondator Steps Business Consulting.

Sunt asteptati la eveniment antreprenori din Ploiesti si companii medii care doresc sa-si extinda afacerea.

Beneficiile participarii:

– Clienti potentiali;10646734_784491074935098_7896837979736476132_n

– Idei si solutii;

– Inspiratie manageriala;

– Contacte si parteneri.

Printre speakerii confirmati se numara, pana in prezent: Peter BARTADirector Executiv, Fundatia Post Privatizare; Daniela MARINNational Program Manager, EBRD Small Business Support (SBS) Romania; George BREZOISecretar de Stat in cadrul Departamentului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism; Gabriel BIRISAvocat, Managing Partner la Biris-Goran; Marius ALEXA CEO Arhipelago.

Programul evenimentului, informatii despre invitati, dar si alte detalii despre Conferinta Afaceri.ro Ploiesti 2014 sunt disponibile pe pagina web a Conferintei – http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-ploiesti-2014.

Pentru informatii suplimentare, inscrieri la conferinta sau parteneriate ne puteti contacta la adresa evenimente@arhipelago.com sau cristi@think-business.ro.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.