FRESH

4
nov.

Intreprinzatorii bihoreni sunt invitati la Conferinta Afaceri.ro Oradea

Banner Oradea 300x250 pxIn anul 2014, pe harta evenimentelor marca Afaceri.ro au aparut mai multe destinatii noi. Una dintre acestea este orasul Oradea. Astfel, antreprenorii din regiune sunt invitati la Conferinta Afaceri.ro de pe 19 noiembrie, care va avea loc la Hotel Ramada din Oradea. Evenimentul este organizat de Point Event, Arhipelago Interactive si APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii).

Conferinta Afaceri.ro Oradea ofera intreprinzatorilor din Bihor si din intreaga regiune de vest a tarii ocazia de a crea noi relatii de business si de a realiza schimburi de idei si viziuni. Toate acestea pot deschide cai catre extinderea afacerilor si implicit catre dezvoltare. Evenimentul isi propune asadar sa vina in sprijinul mediului de afaceri regional si chiar national prin oferirea de informatii privind marketingul online si impactul noilor tehnologii, surse de finantare si metode de crestere a afacerilor, antreprenoriat, dar si provocarile si oportunitatile colaborarii transfrontaliere.

Informatiile pe subiectele deja mentionate vor fi oferite prin intermediul unor prezentari si dezbateri ale unor oameni de afaceri si specialisti experimentati. Printre acestia, cei care au confirmat pana in acest moment prezenta la eveniment sunt: Dana Ghinet – Manager partener Acces Project Investments, Eusebiu Burcas – Fondator BURCASH, Ciprian Rosu– Fondator Viziune.Oameni.Sisteme, Dacian Palladi – Consultant, Bianca Dancila – Expert in Marketing Online si Managing Director GripAds, Ciprian Soleriu – Fondator Conversion Academy, Marius Alexa – CEO Arhipelago.

Detalii privind evenimentul, speakerii invitati si agenda completa sunt disponibile pe pagina oficiala a conferintei: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-oradea-2014/.

Taxa de participare la eveniment este de 50 lei. Pentru inscrieri accesati link-ul urmator: http://goo.gl/d5C08R.

Evenimentul va avea loc cu sprijinul partenerilor: Acces Project Investments, Autonom Rent a Car, Exonia, Camera de Comert si Industrie Bihor, Risco, Euromonitor International, Finantare.ro, PlandeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, EconomiaOnline.ro, Meteo.ro.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.