FRESH

11
mart.

Înscrie-te la workshop-ul și evenimentul virtual de matchmaking!

Abonează-te la Afaceri.ro Newsletter!

Workshop și eveniment virtual de matchmaking

24 martie 2022

Arhipelago (Afaceri.ro) și Tehnopolis în parteneriat cu Camera de Comerț din Luxemburg, în colaborare cu membrii rețelei „Enterprise Europe Network” a Comisiei Europene, vă invită la un workshop interactiv, care va avea loc online, pe platforma Zoom, în data de 24 martie 2022.


Acest workshop are scopul de a oferi antreprenorilor care nu s-au putut alătura Misiunii Economice Afaceri.ro EXPO Dubai 2020, informații despre oportunitățile de afaceri oferite și posibilitatea de a fi în contact cu noi parteneri de afaceri prin intermediul sesiunilor B2B.

Programul evenimentului va include:

  • Întâlniri internaționale de afaceri
  • Workshop Unveiling Innovation & Culture in the Middle East
  • Intâlniri B2B în format virtua

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile cu înscriere prealabilă. Termenul limita de înscriere este 20 martie 2022.

Despre

Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire, gândite să îmbine educația cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile românești să se dezvolte și să devină mai competitivi, oferindu-le participanților oportunități de a explora piețe externe, culturi diferite, abordări diverse și de a forma legături ce se pot transforma în potențiale afaceri profitabile. Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri, până în acest moment având deja realizate misiuni economice și bootcamp-uri în diverse orașe din Japonia, Uzbekistan, Coreea de Sud, Republica Moldova, Ucraina, Austria, Italia, Anglia, Norvegia, Statele Unite ale Americii, China, Nepal, Kazahstan, Azerbaidjan, Georgia, Israel, Rusia si altele.

Cătălina Negru 

Organizator

E-mail: catalina.negru@arhipelago.com 

Telefon: 0730401896.

Abonează-te la Afaceri.ro Newsletter!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.